Libnet.ro
UNICEF

00:07

Australian Open (m): Detinatorul trofeului si finalistul editiei de anul trecut au parasit competitia - Roger Federer si Marin Cilic, eliminati n optimi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (m): Detinatorul trofeului si finalistul editiei de anul trecut au parasit competitia - Roger Federer si Marin Cilic, eliminati n optimi (Rezultatele zilei)

Primul turneu de Grand Slam al anului a ramas fara finalistii editiei de anul trecut. Roger Federer detinatorul trofeului) si Marin Cilic au parasit competitia de la Melbourne inca din faza optimilor de finala. Campionul elvetian a fost invins de grecul Stefanos Tsitsipas cap de serie 14), in timp ce Marin Cilic 6) a cedat dupa un meci de cinci seturi in fata lui Roberto Bautista Agut 22). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Roger Federer (campionul en-titre), eliminat n optimi - Stefanos Tsitsipas s-a impus n patru seturi dupa un meci de trei ore si 45 de minute

Roger Federer 3 ATP) si Stefanos Tsitsipas 15 ATP) au oferit poate cel mai frumos meci de pana acum la actuala editie a turneului Australian Open. Grecul in varsta de 20 de ani a reusit marea surpriza si l-a eliminat din competitie pe detinatorul trofeului de la Melbourne, dupa o victorie in patru seturi, scor 6-7 13), 7-6 3), 7-5, 7-6 5). Partida epica de pe Rod Laver Arena s-a incheiat dupa trei ore si 45 de minute de joc.

Grecul Stefanos Tsitipas l-a eliminat pe Roger Federer in optimi

Surpriza de proportii, duminica, in turneul masculin de la Australian Open, unde detinatorul titlului, elvetianul Roger Federer, a fost eliminat de grecul Stefanos Tsitsipas, un jucator de doar 20 ani.

Se prabuseste in top! Unde va ajunge Caroline Wozniacki dupa eliminarea de la Australian Open

Caroline Wozniacki, detinatoarea trofeului de la Australian Open, a parasit competitia in turul al treile al turneului de la Melbourne.

Maria Sharapova, fluierata de publicul de la Australian Open

Jucatoarea Maria Sharapova a parasit competitia de la Australian Open in faza optimilor de finala dupa un meci de trei seturi disputat contra favoritei locale Ashleigh Barty.

Infrangere soc pentru Angelique Kerber la Australian Open

Angelique Kerber, numarul doi mondial, a parasit, duminica, turneul Australian Open in faza optimilor de finala.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open (sambata, 10:00)

Sambata dimineata de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open

Sambata dimineata de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open

Sambata dimineata de la ora 10:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

Nebunie la Australian Open. Meci din turneul feminin incheiat la ora locala 3:12 AM

Ziua a patra de la Australian Open a inceput la ora locala 11 joi si s-a incheiat la ora 3 si 12 minute vineri cu un meci maraton de doua ore si 42 de minute intre Garbine Muguruza si Johanna Konta.

Ultima bomba de la Australian Open: A iesit si o fosta campioana de la US Open, dupa un meci superb

Ziua marilor surprize la Australian Open 2019 a adus eliminarea unor nume grele, atat la feminin, cat si la masculin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )