Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cronica de la fata locului: Poveste cu final asteptat - Mihaela Buzarnescu, incordarea si victoria fara dubii a lui Caroline Garcia

Hotnews Hotnews,
 Cronica de la fata locului: Poveste cu final asteptat - Mihaela Buzarnescu, incordarea si victoria fara dubii a lui Caroline Garcia

Odata cu iesirea de pe teren a Simonei Halep, vraja pare sa fi disparut din Kindarena, nici macar galeria tricolora nereusind sa mai fie la acelasi nivel. Mihaela Buzarnescu a transmis incordare si teama de la primele schimburi, jucatoarea noastra parand coplesita de importanta partidei. Sportiva cu mare experienta, Caroline Garcia a profitat din plin de lacunele din exprimarea Mihaelei, iar victoria s-a conturat in doua seturi 6-3, 6-3). Dupa prima zi de intreceri, Franta si Romania se afla la egalitate, scor 1-1. continuă pe Hotnews

Cronica de la fata locului: Oala sub presiune, rapita si suprematia Simonei Halep (6-3, 6-1 cu Kristina Mladenovic)

Kindarena a fost o adevarata oala sub presiune la meciul Simonei cu Kiki, un test pentru urechile multora. Cele doua galerii s-au intrecut in incurajari, spectacolul din tribune fiind unul total. Pata galbena de rapita a avut castig de cauza in marea albastra, la fel si Halep 6-3, 6-1) in fata lui Mladenovic. Simo s-a eliberat de presiune, a stiut cand si cum sa accelereze, iar victoria a confirmat calculele hartiei: Romania - Franta 1-0.

Mihaela Buzarnescu, dupa ce a fost invinsa de Caroline Garcia: Am dat tot ce am putut si am luptat pana la ultima minge

Mihaela Buzarnescu a declarat, sambata, dupa infrangerea din confruntarea in fata Carolinei Garcia, ca a luptat pana la ultima minge, dar adversara sa a fost solida pe toata durata partidei.

LIVE TEXT Meciul doi al semifinalei Fed Cup dintre Franta si Romania! Caroline Garcia - Mihaela Buzarnescu

La Rouen, in fata a 5. 000 de spectatori, Mihaela Buzarnescu si Caroline Garcia se intalnesc acum in meciul secund al semifinalei de Fed Cup dintre Romania si Franta.

Mihaela Buzarnescu: Va fi un meci interesant cu Garcia. Este o jucatoare foarte agresiva

Mihaela Buzarnescu, a doua racheta a Romaniei, va evolua sambata, contra Carolinei Garcia, in al doilea meci al semifinalei de FedCup cu Franta. Buzarnescu este de parere ca partida va fi unul interesanta, precizand faptul ca Garcia este o jucatoare foarte agresiva.

Ar trebui inlocuita Mihaela Buzarnescu pentru meciul de duminica? Indiciul oferit de capitanul nejucator Florin Segarceanu

Mihaela Buzarnescu a primit credit la partida cu Cehia si acum cu Franta, in semifinalele Fed Cup, dar nu a reusit sa depaseasca momentul psihologic si a dezamagit.

Virginia Ruzici: Mihaela Buzarnescu a fost prea intimidata, ea nu are o experienta de mari evenimente

Virginia Ruzici a declarat ca Mihaela Buzarnescu nu are o experienta de mari evenimente si, din acest motiv, a fost intimidata in meciul cu Caroline Garcia.

Ilie Nastase: Aveam mai multa incredere in Mihaela Buzarnescu

Fostul capitan nejucator al echipei Romaniei Ilie Nastase a declarat, sambata, ca nu ar trebui schimbata Mihaela Buzarnescu la meciul al patrulea de simplu, de duminica.

Ilie Nastase: Aveam mai multa incredere in Mihaela Buzarnescu. Ce spune despre inlocuirea ei cu Irina Begu

Fostul capitan nejucator al echipei Romaniei Ilie Nastase a declarat, sambata, ca nu ar trebui schimbata Mihaela Buzarnescu la meciul al patrulea de simplu, de duminica.

Victima sigura! Mihaela Buzarnescu invinsa de Caroline Garcia in al doilea meci de simplu

Franta si Romania termina prima zi a semifinalei din Fed Cup la egalitate, scor 1-1, dupa ce Caroline Garcia a adus punctul pentru gazde in confruntarea cu Mihaela Buzarnescu.

Asa am trait Fed Cup: Caroline Garcia - Mihaela Buzarnescu 6-3, 6-3

Mihaela Buzarnescu a intalnit-o pe Caroline Garcia in al doilea meci de simplu din semifinala Franta - Romania, partida care se joaca pe zgura la Rouen.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )