Libnet.ro
UNICEF

13:45

Maria Sharapova, fluierata de publicul de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Maria Sharapova, fluierata de publicul de la Australian Open

Jucatoarea Maria Sharapova a parasit competitia de la Australian Open in faza optimilor de finala dupa un meci de trei seturi disputat contra favoritei locale Ashleigh Barty. continuă pe Online Sport

Jucatoarele, nemultumite de orele trzii la care se disputa partidele la Australian Open

Jucatoarea britanica de tenis Johanna Konta nr. 38 mondial) a deplans faptul ca meciul sau a debutat dupa miezul noptii si s-a incheiat dupa ora 3 dimineata in turul al doilea la Australian Open, in noaptea de joi spre vineri la Melbourne. Garbine Muguruza si Maria Sharapova au vorbit si ele despre aceste probleme.

Sharapova, HUIDUITA COPIOS la Australian Open de 15.000 de oameni! Mai mult, a RABUFNIT in fata jurnalistilor cand a venit vorba de DOPAJ: ALTA iNTREBARE? (VIDEO)

Rusoaica Maria Sharapova a reusit sa-i scoata din sarite pe cei 15. 000 de spectatori de la meciul disputat impotriva australiancei Ashleigh Barty, la Australian Open. Fostul lider mondial ajunsa acum pe locul.

Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n optimi - Fabio Fognini, David Goffin si Denis Shapovalov, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, Alexander Zverev, Kei Nishikori sau Borna Coric se afla printre jucatorii care au obtinut sambata biletele pentru faza optimilor de finala de la Australian Open. Au parasit competitia de la Melbourne nume precum Fabio Fognini, David Goffin sau Denis Shapovalov. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

Soc in optimile de finala de la Australian Open

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, Nr. 2 mondial, a fost eliminata in optimile de finala ale Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, fiind intrecuta cu 6-0, 6-2, in 56 de minute, de.

Se prabuseste in top! Unde va ajunge Caroline Wozniacki dupa eliminarea de la Australian Open

Caroline Wozniacki, detinatoarea trofeului de la Australian Open, a parasit competitia in turul al treile al turneului de la Melbourne.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open (f): Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty, n optimi - Caroline Wozniacki, eliminata (Rezultatele zilei)

Caroline Wozniacki, ultima campioana de la Australian Open, a fost eliminata in turul trei, daneza cedand dupa un meci de doua ore si 24 de minute in fata Mariei Sharapova. Continua traseul la Melbourne nume importante precum Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty. Si-au facut deja bagajele Caroline Garcia, Aryna Sabalenka si Belinda Bencic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open: Caroline Wozniacki (campioane en-titre), eliminata n turul trei de Maria Sharapova

Australian Open va avea cu siguranta o alta campioana in 2019, ultima regina de la Melbourne - Caroline Wozniacki - fiind eliminata in turul trei de Maria Sharapova. A fost partida electrizanta, de trei seturi, victoria rusoaicei fiind una venita in special datorita agresivitatii feroce pe care a aratat-o 6-4, 4-6, 6-3).

VIDEO Australian Open: Parcursul Mariei Sharapova s-a oprit n optimi - Victorie n trei seturi pentru Ashleigh Barty

Dupa ce in turul precedent o elimina pe Caroline Wozniacki campioana en-titre), Maria Sharapova 30 WTA), cap de serie 30, a fost nevoita sa se recunoasca invinsa si sa isi ia la revedere de la editia din acest a Australian Open in faza optimilor de finala. Parcursul rusoaicei a fost oprit de australianca Ashleigh Barty 15 WTA), dupa o victorie in trei seturi, scor 4-6, 6-1, 6-4.

Maria Sharapova o trimite acasa pe Caroline Wozniacki

Detinatoare a trofeului de la Australian Open, daneza Caroline Wozniacki a fost eliminat, joi, in faza turului al treilea la primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )