Libnet.ro
UNICEF

08:30

O noua mare surpriza la Australian Open. Roger Federer, eliminat de un jucator in varsta de 20 de ani

Antena3 Antena3,
O noua mare surpriza la Australian Open. Roger Federer, eliminat de un jucator in varsta de 20 de ani

Elvetianul Roger Federer a suferit o noua deziluzie la un turneu de Mare Slem, fiind eliminat in optimile de finala ale Australian Open de grecul Stefanos Tsitsipas, nr. 15 mondial, in patru seturi, 6-7 11/13),. continuă pe Antena3

VIDEO Australian Open: Roger Federer (campionul en-titre), eliminat n optimi - Stefanos Tsitsipas s-a impus n patru seturi dupa un meci de trei ore si 45 de minute

Roger Federer 3 ATP) si Stefanos Tsitsipas 15 ATP) au oferit poate cel mai frumos meci de pana acum la actuala editie a turneului Australian Open. Grecul in varsta de 20 de ani a reusit marea surpriza si l-a eliminat din competitie pe detinatorul trofeului de la Melbourne, dupa o victorie in patru seturi, scor 6-7 13), 7-6 3), 7-5, 7-6 5). Partida epica de pe Rod Laver Arena s-a incheiat dupa trei ore si 45 de minute de joc.

SOC la Australian Open! Roger Federer, ELIMINAT de un grec de 20 de ani, dupa un meci DRAMATIC (FOTO, VIDEO)

Meci nebun la Australian Open. Jucatorul grec Stefanos Tsitsipas, 20 de ani, locul 15 ATP, a produs un adevarat soc, duminica, eliminandu-l pe legendarul Roger Federer, 37 de ani, locul 3 ATP, castigatorul.

Roger Federer, eliminat in optimi la Australian Open. Anunt-surpriza facut de elvetian

Elvetianul Roger Federer a suferit o noua deziluzie la un turneu de Mare Slem, fiind eliminat in optimile de finala ale Australian Open de grecul Stefanos Tsitsipas, nr. 15 mondial, in patru seturi, 6-7 11/13),.

Australian Open: Marius Copil, eliminat de David Goffin n patru seturi

Marius Copil 60 ATP) a fost eliminat in turul secund al Australian Open, dupa ce a fost invins de belgianul David Goffin 22 ATP), scor 5-7, 7-5, 6-2, 6-4. Partida a durat doua ore si 41 de minute.

DigiSport: nca o surpriza la Australian Open! Cum si poate pastra Simona Halep numarul unu mondial, dupa eliminarea lui Stephens

Sloane Stephens, una dintre jucatoarele care o puteau detrona pe Simona Halep in fruntea clasamentului WTA, a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open. Astfel, se pot face noi calcule pentru ca romanca de 27 de ani sa ramana numarul unu mondial si dupa primul Grand Slam al anului.

Revenire de mare campioana la Australian Open! Detinatoarea ultimului Grand Slam din 2018 a facut un meci mare

Turul al treilea de la Australian Open a adus si primele surprize mai consistente, doua jucatoare de Top 10 fiind eliminate.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la Australian Open

Roger Federer, Rafael Nadal, Angelique Kerber, Maria Sharapova, Petra Kvitova si Marin Cilic au castigat partidele disputate vineri la Australian Open. Caroline Wozniacki, campioana en-titre, si-a facut deja bagajele, urmand sa avem o alta regina la Melbourne in 2019. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

Grecul Stefanos Tsitipas l-a eliminat pe Roger Federer in optimi

Surpriza de proportii, duminica, in turneul masculin de la Australian Open, unde detinatorul titlului, elvetianul Roger Federer, a fost eliminat de grecul Stefanos Tsitsipas, un jucator de doar 20 ani.

Australian Open (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Marin Cilic s-au calificat n optimi/ Khachanov, Schwartzman si Verdasco, eliminati (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal si Roger Federer au castigat in trei seturi partidele disputate impotriva lui Alex De Minaur, respectiv Taylor Fritz si s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open. in aceeasi etapa a competitiei merg si Tomas Berdych, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista, Frances Tiafoe si Marin Cilic care a revenit de la 2-0 la seturi si a salvat doua mingi de meci in tiebreak-ul setului al patrulea). Au parasit turneul de la Melbourne jucatori importanti precum Karen Khachanov, Diego Schwartzman si Fernando Verdasco. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Roger Federer, victorie n trei seturi cu Taylor Fritz - Expresul de Basel, n optimi la Australian Open

O ora si 28 de minute a stat Roger Federer pe teren vineri, elvetianul obtinand calificarea in optimile de la Australian Open dupa o victorie in trei seturi, scor 6-2, 7-5, 6-2, cu Taylor Fritz. Pentru Federer urmeaza un test important, duel cu Stefanos Tsitsipas cap de serie numarul 15 la Melbourne).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )