Libnet.ro
UNICEF

10:30

Roger Federer, eliminat in optimi la Australian Open. Anunt-surpriza facut de elvetian

Antena3 Antena3,
Roger Federer, eliminat in optimi la Australian Open. Anunt-surpriza facut de elvetian

Elvetianul Roger Federer a suferit o noua deziluzie la un turneu de Mare Slem, fiind eliminat in optimile de finala ale Australian Open de grecul Stefanos Tsitsipas, nr. 15 mondial, in patru seturi, 6-7 11/13),. continuă pe Antena3

VIDEO Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Roger Federer 3 ATP) a oferit cea mai frumoasa lovitura a zilei de duminica de la Australian Open, in partida pierduta in fata lui Stefanos Tsitsipas. in tie-break-ul setului al patrulea, la 2-1 pentru grec, Fedex si-a adjudecat un schimb de mingi intens gratie unei lovituri superbe de forehand la care Tsitsipas nu a mai putut interveni.

O noua mare surpriza la Australian Open. Roger Federer, eliminat de un jucator in varsta de 20 de ani

Elvetianul Roger Federer a suferit o noua deziluzie la un turneu de Mare Slem, fiind eliminat in optimile de finala ale Australian Open de grecul Stefanos Tsitsipas, nr. 15 mondial, in patru seturi, 6-7 11/13),.

SOC la Australian Open! Roger Federer, ELIMINAT de un grec de 20 de ani, dupa un meci DRAMATIC (FOTO, VIDEO)

Meci nebun la Australian Open. Jucatorul grec Stefanos Tsitsipas, 20 de ani, locul 15 ATP, a produs un adevarat soc, duminica, eliminandu-l pe legendarul Roger Federer, 37 de ani, locul 3 ATP, castigatorul.

Grecul Stefanos Tsitipas l-a eliminat pe Roger Federer in optimi

Surpriza de proportii, duminica, in turneul masculin de la Australian Open, unde detinatorul titlului, elvetianul Roger Federer, a fost eliminat de grecul Stefanos Tsitsipas, un jucator de doar 20 ani.

VIDEO Roger Federer, victorie n trei seturi cu Taylor Fritz - Expresul de Basel, n optimi la Australian Open

O ora si 28 de minute a stat Roger Federer pe teren vineri, elvetianul obtinand calificarea in optimile de la Australian Open dupa o victorie in trei seturi, scor 6-2, 7-5, 6-2, cu Taylor Fritz. Pentru Federer urmeaza un test important, duel cu Stefanos Tsitsipas cap de serie numarul 15 la Melbourne).

Halep, veste proasta de la Australian Open: Simona a facut un anunt ingrijorator la finalul meciului cu Kenin

Simona Halep s-a calificat in turul III de la Australian Open, dupa inca un maraton de trei seturi in care s-a luptat din rasputeri.

VIDEO Australian Open: Roger Federer (campionul en-titre), eliminat n optimi - Stefanos Tsitsipas s-a impus n patru seturi dupa un meci de trei ore si 45 de minute

Roger Federer 3 ATP) si Stefanos Tsitsipas 15 ATP) au oferit poate cel mai frumos meci de pana acum la actuala editie a turneului Australian Open. Grecul in varsta de 20 de ani a reusit marea surpriza si l-a eliminat din competitie pe detinatorul trofeului de la Melbourne, dupa o victorie in patru seturi, scor 6-7 13), 7-6 3), 7-5, 7-6 5). Partida epica de pe Rod Laver Arena s-a incheiat dupa trei ore si 45 de minute de joc.

Australian Open (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Marin Cilic s-au calificat n optimi/ Khachanov, Schwartzman si Verdasco, eliminati (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal si Roger Federer au castigat in trei seturi partidele disputate impotriva lui Alex De Minaur, respectiv Taylor Fritz si s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open. in aceeasi etapa a competitiei merg si Tomas Berdych, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista, Frances Tiafoe si Marin Cilic care a revenit de la 2-0 la seturi si a salvat doua mingi de meci in tiebreak-ul setului al patrulea). Au parasit turneul de la Melbourne jucatori importanti precum Karen Khachanov, Diego Schwartzman si Fernando Verdasco. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

Australian Open (m): Detinatorul trofeului si finalistul editiei de anul trecut au parasit competitia - Roger Federer si Marin Cilic, eliminati n optimi (Rezultatele zilei)

Primul turneu de Grand Slam al anului a ramas fara finalistii editiei de anul trecut. Roger Federer detinatorul trofeului) si Marin Cilic au parasit competitia de la Melbourne inca din faza optimilor de finala. Campionul elvetian a fost invins de grecul Stefanos Tsitsipas cap de serie 14), in timp ce Marin Cilic 6) a cedat dupa un meci de cinci seturi in fata lui Roberto Bautista Agut 22). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

Roger Federer, cum nu l-ai vazut vreodata! Elvetianul, SCOS DIN MINTI de arbitru la Australian Open (VIDEO)

Legendarul jucator de tenis Roger Federer a oferit un moment neobisnuit, la inceputul partidei din optimile Australian Open. Recunoscut pentru calmul sau, elvetianul locul 3 ATP) si-a pierdut cumpatul in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )