Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep paraseste Australian Open invinsa de Serena Williams

Online Sport Online Sport,
Simona Halep paraseste Australian Open invinsa de Serena Williams

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala din optimi a Australian Open dupa un meci intens de trei seturi, castigat in cele din urma de jucatoarea americana, cu 6-1, 4-6, 6-4. continuă pe Online Sport

Australian Open: Djokovic, Serena Williams, Osaka si Nishikori continua parcursul la Melbourne - Tabloul complet al sferturilor

Novak Djokovic a intregit tabloul jucatorilor calificati in sferturile de finala ale Australian Open, liderul mondial trecand in patru seturi de Daniil Medvedev cap de serie 15), scor 6-4, 6-75), 6-2, 6-3. in faza urmatoare, Nole il va intalni pe japonezul Kei Nishikori 8). La feminin, Serena Williams invingatoare in fata Simonei Halep) o va infrunta pe Karolina Pliskova, iar Naomi Osaka se va duela cu Elina Svitolina. Intra in material pentru a vedea programul complet al sferturilor de la Australian Open.

Capul sus, Simona! Halep s-a luptat admirabil cu Serena Williams si a parasit Australian Open dupa un meci fabulos

Simona Halep a pierdut pentru a noua oara in zece meciuri cu Serena Williams 16 WTA), dar a chinuit-o in multe momente pe americanca de 37 de ani si a parasit terenul in aplauzele publicului.

Australian Open: Cifrele Serenei Williams pna n optimi - Puternica pe primul serviciu si la retur - Simona Halep, mai multe lovituri cstigatoare dect americanca

De la inceputul turneului de la Melbourne, Serena Williams a pierdut doar noua game-uri, fiind una dintre cele mai in forma jucatoare de la Melbourne. Americanca a impresionat la procentajele de pe primul serviciu, a fost inspirata si agresiva la retur si dominatoare de pe baseline. De cealalta parte, Simona o poate surprinde pe americanca cu ajutorul deplasarii, interesant de stiut fiind faptul ca liderul mondial a reusit pana acum mai multe lovituri castigatoare decat Serena. Confruntarea din optimile de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 10:00).

Simona Halep a dezvaluit cum va aborda meciul cu Serena Williams: Nu sunt intimidata de ea!

Simona Halep o va intalni in optimile de finala de la Australian Open pe Serena Williams, partida urmand a se juca luni.

L'Equipe: Meritul Simonei Halep este ca a rezistat n fata tsunamiului Serena Williams fara sa se descompuna

L'Equipe a comentat partida dintre Simona Halep si Serena Williams, din optimile Australian Open, iar evolutia liderului mondial a fost apreciata. Publicatia franceza a precizat ca romanca a rezistat bine dupa inceputul fulminant de meci al adversarei. Marele sau merit a fost cel de a rezista acestui tsunami fara sa se descompuna, a scris L'Equipe.

Simona Halep, eliminata de la Australian Open, dupa un meci infernal cu Serena Williams

Simona Halep a pierdut in fata Serenei Wiliams la Australian Open, dupa un meci extrem de disputat si extrem de echilibrat. Serena Wiliams a castigat categoric in primul set cu 6-1, iar in al doilea a revenit.

Simona Halep, surpriza de proportii contra cosmarului Williams

Simona Halep siSerena Williams au avut primul meci din 2019 pe arena Rod Laver. Meciul din optimile de finala de la Australian Open a venit cu o surpriza imensa pentru Halep. in meciul Simona Halep vs. Serena Williams, primul set a fost castigat de Williams cu scorul de 6-1. Al doilea a fost castigat de [] .

Simona Halep: Eu sunt numarul 1 mondial, dar Serena Williams este cea mai buna jucatoare din lume

Aflata in fata celei de-a zecea confruntari cu Serena Williams, Simona Halep a declarat ca americanca este cea mai buna jucatoare din lume. Halep si Williams se vor infrunta pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open. Cu siguranta ea este cea mai buna jucatoare din lume, a spus numarul 1 WTA.

Americanii merg pe mana lui Halep: Marele avantaj al Simonei inaintea meciului cu Serena Williams

Cele doua jucatoare au ajuns in optimile de la Australian Open 2019 dupa cate trei victorii. Doar ca a existat o diferenta mare intre traseul Simonei si cel al americancei de 37 de ani.

REACTIE |Simona Halep: In primul set parca as fi fost lovita de tren

Invinsa de Serena Williams in optimile de la Australian Open, Simona Halep a gasit puterea de a incepe cu o gluma conferinta de presa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )