Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Australian Open: Roger Federer (campionul en-titre), eliminat n optimi - Stefanos Tsitsipas s-a impus n patru seturi dupa un meci de trei ore si 45 de minute

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Roger Federer (campionul en-titre), eliminat n optimi - Stefanos Tsitsipas s-a impus n patru seturi dupa un meci de trei ore si 45 de minute

Roger Federer 3 ATP) si Stefanos Tsitsipas 15 ATP) au oferit poate cel mai frumos meci de pana acum la actuala editie a turneului Australian Open. Grecul in varsta de 20 de ani a reusit marea surpriza si l-a eliminat din competitie pe detinatorul trofeului de la Melbourne, dupa o victorie in patru seturi, scor 6-7 13), 7-6 3), 7-5, 7-6 5). Partida epica de pe Rod Laver Arena s-a incheiat dupa trei ore si 45 de minute de joc. continuă pe Hotnews

O noua mare surpriza la Australian Open. Roger Federer, eliminat de un jucator in varsta de 20 de ani

Elvetianul Roger Federer a suferit o noua deziluzie la un turneu de Mare Slem, fiind eliminat in optimile de finala ale Australian Open de grecul Stefanos Tsitsipas, nr. 15 mondial, in patru seturi, 6-7 11/13),.

SOC la Australian Open! Roger Federer, ELIMINAT de un grec de 20 de ani, dupa un meci DRAMATIC (FOTO, VIDEO)

Meci nebun la Australian Open. Jucatorul grec Stefanos Tsitsipas, 20 de ani, locul 15 ATP, a produs un adevarat soc, duminica, eliminandu-l pe legendarul Roger Federer, 37 de ani, locul 3 ATP, castigatorul.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, nca o victorie fara set cedat - Ibericul s-a calificat n sferturi; Grigor Dimitrov, eliminat de Frances Tiafoe

Rafael Nadal 2 ATP) a obtinut fara prea mari emotii calificarea in sferturile de la Australian Open, dupa inca o victorie in trei seturi. Tomas Berdych 57 ATP) a reusit sa ii puna probleme fostului lider mondial doar in setul al treilea, adjudecat la tie-break de iberic. A fost 6-0, 6-1, 7-6 4) pentru Rafael Nadal, care l-a invins pentru a 20-a oara in cariera pe jucatorul ceh.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, nca o victorie fara set cedat - Ibericul s-a calificat n sferturi

Rafael Nadal 2 ATP) a obtinut fara prea mari emotii calificarea in sferturile de la Australian Open, dupa inca o victorie in trei seturi. Tomas Berdych 57 ATP) a reusit sa ii puna probleme fostului lider mondial doar in setul al treilea, adjudecat la tie-break de iberic. A fost 6-0, 6-1, 7-6 4) pentru Rafael Nadal, care l-a invins pentru a 20-a oara in cariera pe jucatorul ceh.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n optimi dupa o victorie n patru seturi cu Denis Shapovalov

Novak Djokovic 1 ATP) a obtinut calificarea in optimile turneului Australian Open, dupa o victorie in patru seturi cu Denis Shapovalov 27 ATP). Condus cu 2-0 la seturi si 4-1, Shapovalov a avut o revenire spectaculoasa, a castigat actul al treilea si parea capabil sa intoarca soarta partidei. Novak a facut insa o adevarata demonstratie de tenis in setul al patrulea si nu i-a mai lasat nicio sansa tanarului canadian. A fost 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pentru liderul mondial.

VIDEO Australian Open: nca o victorie fulger pentru Serena Williams (6-2, 6-1 cu Dayana Yastremska) - Americanca a pierdut noua game-uri n trei partide la Melbourne

Cap de serie numarul 16, Serena Williams continua parcursul perfect la actuala editie de la Australian Open, americanca cedand doar trei game-uri in partida cu ucraineanca Dayana Yastremska 57 WTA). Serena s-a impus cu 6-2, 6-1, asigurandu-si prezenta in optimile competitiei de la Melbourne, acolo unde va da peste invingatoarea dintre Simona Halep si Venus Williams.

VIDEO Australian Open: Milos Raonic l nvinge n patru tie-break-uri pe Stanislas Wawrinka

Milos Raonic 17 ATP) s-a calificat in turul al treilea al competitiei de la Melbourne dupa ce l-a invins pe Stan Wawrinka 59 ATP, fost numar 3 mondial si castigator al Australian Open in 2014), scor 4)6-7, 7-66), 7-611), 7-65). Partida a fost una extrem de disputata si a durat patru ore si sapte minute.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la Australian Open

Roger Federer, Rafael Nadal, Angelique Kerber, Maria Sharapova, Petra Kvitova si Marin Cilic au castigat partidele disputate vineri la Australian Open. Caroline Wozniacki, campioana en-titre, si-a facut deja bagajele, urmand sa avem o alta regina la Melbourne in 2019. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Parcursul Mariei Sharapova s-a oprit n optimi - Victorie n trei seturi pentru Ashleigh Barty

Dupa ce in turul precedent o elimina pe Caroline Wozniacki campioana en-titre), Maria Sharapova 30 WTA), cap de serie 30, a fost nevoita sa se recunoasca invinsa si sa isi ia la revedere de la editia din acest a Australian Open in faza optimilor de finala. Parcursul rusoaicei a fost oprit de australianca Ashleigh Barty 15 WTA), dupa o victorie in trei seturi, scor 4-6, 6-1, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )