Libnet.ro
UNICEF

16:00

WTA Bogota: Ana Bogdan, invinsa in trei seturi de Sara Sorribes Tormo

Hotnews Hotnews,
 WTA Bogota: Ana Bogdan, invinsa in trei seturi de Sara Sorribes Tormo

Ana Bogdan, locul 124 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4, de spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 72 WTA si cap de serie numarul 7, in optimile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Bogota. continuă pe Hotnews

WTA Bogota: Ana Bogdan a obtinut prima victorie dupa cinci luni (6-2, 6-7, 6-2 vs Chloe Paquet); Irina Bara, eliminata de Sara Errani

Ana Bogdan 124 WTA) a invins-o pe Chloe Paquet Franta, 217 WTA), cu scorul de 6-2, 7)6-7, 6-2 si s-a calificat in optimile competitiei de categorie International de la Bogota. Aceasta a fost prima victorie dupa cinci pentru jucatoarea in varsta de 26 de ani, perioada in care a pierdut opt confruntari. in alt meci, Irina Bara a fost invinsa de Sara Errani, scor 4-6, 6-2, 6-3.

WTA Bogota: Ana Bogdan si Sachia Vickery, eliminate in sferturi

Ana Bogdan si Sachia Vickery SUA) au fost invinse in sferturile probei de dublu din cadrul competitiei de la Bogota, scor 6-1, 7-5, de perechea Monique Adamczak/Jessica Moore Australia). Partida a durat o ora si noua minute.

WTA Bogota: Ana Bogdan si Sachia Vickery, in sferturile probei de dublu

Echipa formata din Ana Bogdan si Sachia Vickery Romania/SUA) s-a calificat in sferturile probei de dublu ale competitiei de la Bogota, dupa ce au invins, scor 6-3, 6-3, cuplul Anna Danilina/Yana Sizikova Kazakhstan/Rusia). Partida a durat o ora si doua minute.

Ana Bogdan, invinsa la Bogota dupa un thriller de doua ore si 34 de minute

Ana Bogdan, locul 124 WTA, a parasit competitia din Columbia fiind invinsa de favorita numarul 7 a turneului de la Bogota.

Ana Bogdan, eliminata in optimi la Bogota

Jucatoarea Ana Bogdan a parasit, miercuri noapte, turneul de la Bogota dupa un meci de aproape trei ore.

Ana Bogdan a spart gheta. Prima victorie reusita dupa o seceta de cinci luni

Ana Bogdan a reusit sa se califice in optimile de finala ale turneului de la Bogota, obtinand primul succes dupa cinci luni.

WTA Bogota: Jelena Ostapenko, eliminata in primul tur de Kristie Ahn (205 WTA) - Letona a ratat doua mingi de meci

Jucatoarea letona de tenis Jelena Ostapenko, principala favorita, a fost invinsa surprinzator de Kristie Ahn SUA), cu 2-6, 7-6 5), 7-5, marti, in prima runda a turneului WTA de la Bogota Columbia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari.

WTA Bogota: Irina Bara si Gabriela Ruse, invinse in sferturile probei de dublu

Perechea formata din Irina Bara si Gabriela Ruse a parasit competitia de la Bogota, dupa ce a pierdut in sferturi, scor 6-2, 7-5, in fata echipei Hayley Carter/Ena Shibahara SUA). Meciul a durat o ora.

WTA Bogota: Irina Bara si Gabriela Ruse s-au calificat in sferturi pe tabloul de dublu

Irina Bara si Gabriela Ruse s-au calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Bogota, dupa ce au trecut de Laura Pigossi Brazilia) si Renata Zarazua Mexic). Romancele au avut nevoie de o ora si sapte minute pentru a castiga cu 6-4, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )