Libnet.ro
UNICEF

07:00

ANALIZA De ce 2018 este cel mai bun an din cariera Simonei Halep. Cum a facut romanca diferenta fata de rivalele sale

Adevărul Adevărul,
ANALIZA De ce 2018 este cel mai bun an din cariera Simonei Halep. Cum a facut romanca diferenta fata de rivalele sale

In ciuda faptului ca termina anul accidentata, romanca a avut, de departe, cel mai bun sezon din cariera ei profesionista. continuă pe Adevărul

Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie: Productii record la grau si porumb, cifra de afaceri de 8 miliarde de euro

In acest an, Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8.

Romania, cel mai bun rezultat agricol din istorie

Romania inregistreaza, in acest an, cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8 miliarde de euro, potrivit unei analize publicate astazi de KeysFin.

Klaus Iohahnis, un nou ATAC la Guvernul PSD: Pesta porcina s-a extins agresiv. Este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca, iar noi am fost NEPREGATITI

Pesta porcina s-a extins si in Dolj, fiind al 15-lea judet afectat de virus. Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, ca este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca.

Erdogan a inaugurat un aeroport programat sa devina cel mai mare din lume

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a inaugurat, ieri, la Istanbul, un nou aeroport de dimensiuni faraonice care simbolizeaza apetitul sau pentru proiecte uriase de infrastructura si care ar urma sa devina pe termen lung cel mai mare din lume, relateaza AFP, conform Agerpres.

Veste buna pentru toata Romania: A fost cel mai bun an din istorie!

Performanta din sectorul agricol se datoreaza investitiilor majore din acest sector, agricultura romaneasca facand pasi majori spre modernizare, ale carei efecte se vad in productiile tot mai mari, potrivit.

Guvernul Dancila este cel mai slab guvern in perioada postdecembrista

Senatorul liberal Florin Citu a declarat, astazi, ca executia bugetara pe luna septembrie arata o economie in deriva, sustinand ca primele consecinte vor aparea la rectificare, cand nu vor mai fi bani pentru niciun fel de proiect, iar pentru 2019 va fi un buget de austeritate.

Fosta sotie a lui Kamara, desemnata cel mai bun model de videochat: Nu are de ce ce sa-mi fie rusine de ceea ce fac FOTO

Oana Kamara 33 de ani), fosta sotie a cantaretului Kamara 42 de ani), a castigat cel mai ravnit trofeu de videochat la festivalul international Ynot, care a avut loc in septembrie la Praga.

Fosta sotie a lui Kamara, desemnata cel mai bun model de videochat: Nu are de ce sa-mi fie rusine de ceea ce fac FOTO

Oana Kamara 33 de ani), fosta sotie a cantaretului Kamara 42 de ani), a castigat cel mai ravnit trofeu de videochat la festivalul international Ynot, care a avut loc in septembrie la Praga.

Romania - campioana europeana la porumb

KeysFin: 8 miliarde euro - cifra de afaceri din agricultura autohtona * Rezultatul record - temperat de problemele majore din sectorul cresterii animalelor * Baciu, LAPAR: Culturile de grau, orz si rapita de anul viitor - compromise, din cauza secetei Tara noastra inregistreaza, in acest an, cel mai bun rezultat agricol din istorie, dupa cum arata expertii din domeniu. Productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8 miliarde euro, potrivit analistilor de la KeysFin.

Fosta sotie a lui Kamara este campioana la videochat. Ea a castigat cel mai ravnit trofeu international din domeniu

Fosta sotie a cantaretului Kamara, Oana, a castigat premiul de cel mai bun model de videochat, la festivalul international Ynot din Praga, scrie vrancea24. ro. Mi-am asumat public cariera de model.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )