Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci transferuri dintr-o lovitura pentru CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Cinci transferuri dintr-o lovitura pentru CFR Cluj

Campioana CFR Cluj a inceput pregatirile pentru viitorul sezon si la reunirea lotului sub comanda lui Dan Petrescu s-au prezentat cinci jucatori noi. continuă pe Online Sport

Noua transferuri anuntate de Dan Petrescu la CFR Cluj

Campioana CFR Cluj isi reia, duminica, pregatirile in vederea viitorului sezon competitional, iar antrenorul Dan Petrescu anunta un numar record de transferuri.

CFR Cluj se intareste - A transferat cinci jucatori

CFR Cluj se pregateste pentru noul sezon competitional, anuntand transferurile a cinci jucatori. Fundasul central Andrei Burca, fundasul dreapta Mateo Susic, care a mai evoluat in Gruia in sezonul 2014/2015, atacantul Mario Rondon, mijlocasul Luis Aurelio si portarul Cosmin Vatca s-au alaturat campioanei Romaniei.

Lovitura pentru bugetarii din Romania. Documentul oficial care anunta inghetarea salariilor si concedieri

Ministerul Finantelor cere tuturor institutiilor de stat sa ia masuri pentru ca sumele propuse pentru trimestrul IV nu acopera plata integrala a salariilor pentru bugetari. Bugetarii au de suferit! Ce se intampla cu salariile si concediile acestora Documentul trimis mai multor institutii bugetare de catre Ministerul Finantelor arata ca acesta a a aprobat repartizarea pe [] .

Lovitura pentru un lider PNL. DNA ancheteaza autorizatiile de construire emise pentru vilele copiilor lui Robu

Lovitura naprasnica pentru unul dintre cei mai cunoscuti lideri PNL. DNA investigheaza modul in care Primaria Timisoara a acordat autorizatiile de construire pentru vilele pe care le fac copiii lui Nicolae.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )