Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Simona Halep - Ashleigh Barty la Sydney (miercuri, 5:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Ashleigh Barty la Sydney (miercuri, 5:30)

Simona Halep debuteaza in noul sezon, miercuri dimineata dupa ora 5:30 a Romaniei, contra australiencei Ashleigh Barty in turul 2 la Sydney. continuă pe Online Sport

Asa am trait Simona Halep - Ashleigh Barty la Sydney

Simona Halep a debutat in noul sezon, miercuri dimineata dupa ora 5:30 a Romaniei, contra australiencei Ashleigh Barty in turul 2 la Sydney.

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY. Anunt-soc inainte de primul meci al Simonei in 2019! Ce cote are romanca la casele de pariuri

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va juca primul sau meci din 2019 contra australiencei Ashleigh Barty, in optimile turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de.

Mai avem de asteptat! Organizatorii au anuntat cand va juca Simona Halep primul ei meci de la Sydney

Dupa mai mult de doua luni de pauza, liderul mondial al clasamentului WTA, Simona Halep, va incepe sezonul 2019 cu turneul de la Sydney.

WTA Sydney: Debut de foc pentru Simona Halep n 2019 - Duel cu Ashleigh Barty sau cu Jelena Ostapenko

Simona Halep isi va face debutul in sezonul 2019 cu o partida dificila, liderul mondial urmand sa se dueleze in turul al doilea al turneului de la Sydney cu invingatoarea disputei dintre Ashleigh Barty 15 WTA) si Jelena Ostapenko 22 WTA).

WTA Sydney: Ashleigh Barty, adversara Simonei Halep din turul secund

Simona Halep va debuta in sezonul 2019 cu o partida dificila, urmand sa se confrunte in turul al doilea al turneului de la Sydney cu australianca Ashleigh Barty 15 WTA), jucatoare care a invins-o pe Jelena Ostapenko.

WTA Syndney: Ashleigh Barty, adversara Simonei Halep din turul secund

Simona Halep va debuta in sezonul 2019 cu o partida dificila, urmand sa se confrunte in turul al doilea al turneului de la Sydney cu australianca Ashleigh Barty 15 WTA), jucatoare care a invins-o pe Jelena Ostapenko.

Ashleigh Barty, amenintatoare inaintea meciului cu Halep: Voi incerca sa o elimin pe cea mai buna din lume

Prima adversara a Simonei Halep in 2019, australianca Ashleigh Barty foto), a declarat ca va face tot posibilul sa treaca de Simona Halep, in turul 2 al turneului de la Sydney.

in viziunea caselor de pariuri, Simona Halep nu e favorita in meciul cu Barty

Liderul mondial al clasamentului feminin, Simona Halep porneste cu sansa a doua in meciul contra lui Ashleigh Barty 15 WTA).

Simona Halep si-a aflat prima adversara din 2019. Are un bilant pozitiv in fata ei, dar va avea o misiune grea la Sydney

Simona Halep va intra direct in turul al doilea al turneului de la Sydney, ultimul dinainte de Australian Open, care va incepe saptamana viitoare.

inca o retragere de la Sydney! Simona Halep a mai scapat de o jucatoare din Top 10 WTA

Simona Halep se intoarce in circuitul feminin de tenis, urmand sa participe la turneul de la Sydney, care a inceput luni.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )