Libnet.ro
UNICEF

05:15

E oficial: Acesta este cel mai frumos gol din acest sezon de Liga Campionilor (VIDEO)

B1 B1,
E oficial: Acesta este cel mai frumos gol din acest sezon de Liga Campionilor (VIDEO)

UEFA a anuntat, marti, ca golul inscris din lovitura libera de Lionel Messi, in mansa tur a semifinalei dintre Barcelona si Liverpool, a fost ales de internauti drept cel mai frumos gol al sezonului 2018/19 al. continuă pe B1

VIDEO Cristiano Ronaldo, cel mai frumos gol al sezonului in Champions League

Golul marcat de Cristiano Ronaldo in meciul disputat de Juventus Torino cu Manchester United, scor 1-2, in etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor, a fost desemnat cel mai frumos din acest sezon in principala competitie europeana intercluburi.

VIDEO Cel mai frumos yacht din lume a apartinut candva Romaniei. Designerul sau a decorat hotelul Waldorf Astoria

Romania a avut candva cel mai frumos yacht din lume, care a navigat pe apele Mediteranei si apoi a poposit ani la rand in Marea Neagra.

VIDEO O studenta daneza la economoie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copengaha si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

VIDEO O studenta daneza la economie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copenhaga si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

Digi24: Un roman de 20 de ani, cel mai tanar milionar din Silicon Valley. Cine este Sebastian Dobrincu

Silicon Valley este faimoasa pentru ca a produs mii de profesionisti de succes, cu idei care au schimbat lumea. Este un loc perfect sa faci avere peste noapte, daca ai o idee inovatoare si spatiul perfect unde poti gasi finantare pentru cele mai nebunesti idei de afaceri. Este de inteles, de altfel, avand in vedere ca tehnologia este una dintre cele mai profitabile industrii din lume la ora actuala. Si una care a cunoscut o dezvoltare fulminanta in ultimele decenii.

TARICEANU, MESAJ DE 1 IUNIE: Copilaria, cel mai frumos timp al vietii noastre

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, le reaminteste copiilor, intr-un mesaj transmis cu ocazia zilei de 1 Iunie, ca traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii.

TRANSALPINA. Cel mai inalt drum din Romania s-a redeschis

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin. Acesta a precizat ca.

Studiu TomTom: Bucurestiul a fost in 2018 al treilea cel mai aglomerat oras din Europa

Bucurestiul se afla pe locul 11 in lume, in topul celor mai aglomerate orase in 2018, cu un indice de congestie timp petrecut in plus in trafic) de 48%, potrivit unui studiu realizat de TomTom. Indicele de congestie a scazut cu un procent fata de 2017. in Europa, Bucurestiul ocupa a treia pozitie, dupa Moscova si Istanbul, doua mega orase. Studiul cuprinde 403 orase din 56 de tari din intreaga lume.

Cel mai ciudat SCHELET din istorie tocmai a fost descoperit in Siberia: INCREDIBIL ce a iesit la iveala dupa mii de ani! (VIDEO, FOTO)

Un schelet vechi de 5000 de ani, descoperit in Siberia, a pus pe jar comunitatea oamenilor de stiinta. Osemintele gasite impreuna cu ciocuri si cranii de pasari, i-au lasat masca pe arheologii care cauta o.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 MAI SIF Moldova urca pe podiumul rentabilitatilor bursei noastre

Marcand un salt de 9,61%, in intervalul 23 - 30 mai, in raport cu moneda euro, actiunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu al doilea cel mai bun parcurs din randul tuturor emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )