Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dica aduce vesti bune pentru Neagu dupa accidentarea la genunchi

Online Sport Online Sport,
Dica aduce vesti bune pentru Neagu dupa accidentarea la genunchi

Pentru Cristina Neagu sezonul este incheiat ca urmare a rupturii de ligamente pe care a suferit-o in meciul cu Ungaria de la Campionatul European. continuă pe Online Sport

Mesajul emotionant al Szimonettei Planeta pentru Neagu, dupa accidentarea care a scos-o sase luni din circuit

Szimonetta Regina Planeta a postat un mesaj emotionant pe Instagram,dupa accidentarea Cristinei Neagu, din meciul Romania - Ungaria 29-31) de la Campionatul European de handbal. Jucatoarea noastra se afla.

Vesti bune pentru pensionari. Pensiile vor fi platite in avans, inaintea sarbatorilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca a discutat cu ministrii Muncii, Sanatatii si cu cel de Interne, si ca vor fi luate masurile necesare pentru ca plata pensiilor sa se incheie inainte de.

DigiSport: Ce au scris maghiarii dupa accidentarea horror a Cristinei Neagu din meciul direct

Presa maghiara trateaza pe larg accidentarea Cristinei Neagu. Programul mult prea incarcat e principala cauza pentru problemele de sanatate avute de sportivele prezente la Campionatul European.

DigiSport: Ce au scris maghiarii dupa accidentarea Cristinei Neagu din meciul direct

Presa maghiara trateaza pe larg accidentarea Cristinei Neagu. Programul mult prea incarcat e principala cauza pentru problemele de sanatate avute de sportivele prezente la Campionatul European.

Cum arata acum piciorul Cristinei Neagu, dupa accidentarea de la CE de handbal. Mesaj nou pentru fani si coechipiere

Capitanul echipei nationale de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a postat pe contul personal o fotografie cu piciorul accidentat in timpul meciului cu Ungaria.

Cristina Neagu, prima reactie dupa accidentarea la genunchi

Cea mai valoroasa handbalista a Romaniei si a lumii trece prin momente dificile, dar Cristina Neagu alege sa ramana fidela culorilor nationalei la Campionatul European din Franta.

Cristina Neagu, prima reactie dupa accidentarea din meciul cu Ungaria: De ce ma temeam nu am scapat. Din pacate...

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din istoria Campionatelor Europene de handbal, s-a accidentat grav in partida de miercuri impotriva Ungariei. Handbalista are luptura de ligamente si nu o sa mai evolueze.

Corina Cretu, vesti proaste pentru Alianta Vestului: Nu poate sa acceseze direct fonduri de investitii europene

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu sustine ca, in cadrul actualei perioade de programare 2014 2020, conform reglementarilor in vigoare, nou infiintata Alianta a Vestului nu poate.

Ce se intampla cu PUNCTUL DE PENSIE! Victor Ponta, vesti importante pentru MILIOANE DE ROMANI!

Victor Ponta se aluda pe Facebook ca partyidul sau Pro Romania a reusit sa obtina in Parlament lucruri importante pentru romani. PRO Romania reuseste in Parlament sa obtina lucruri.

CE Handbal (f): Franta, confruntare cu Rusia pentru aur, dupa 27-21 cu Olanda/ Tricolorele se vor ntlni cu olandezele n finala mica

Nationala Frantei, gazda Campionatului European de handbal feminin, se va intalni cu selectionata Rusiei in finala competitiei, dupa ce a trecut lejer, scor 27-21 12-11), de Olanda, in cea de-a doua semifinala a zilei. Romania se va confrunta cu Olanda pentru medalia de bronz, duminica, de la ora 15:00. Marea finala se va disputa de la ora 18:30.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )