Libnet.ro
UNICEF

16:15

Echipele calificate in grupele Europa League. Cipru cu doua echipe, Ungaria, Azerbaidjan si Luxemburg lasa Romania in urma

Online Sport Online Sport,
Echipele calificate in grupele Europa League. Cipru cu doua echipe, Ungaria, Azerbaidjan si Luxemburg lasa Romania in urma

Pentru a doua oara oara in ultimii 15 ani Romania nu are nicio echipa calificata in grupele unei competitii europene si prima data dupa sezonul 2015/2016. continuă pe Online Sport

Glasgow Rangers rezista in noua jucatori la Ufa si ajunge in grupele Europa League

Revenita in fotbalul scotian dupa intrarea in faliment si reluarea fotbalului profesionist din al patrulea esalon, Glasgow Rangers s-a calificat in grupele Europa League.

Ce prime da Gigi Becali, daca FCSB se califica in grupele Europa League

Gigi Becalia anuntat ce prime au jucatorii de laFCSBin cadrul calificarii in grupele Europa League. Ros-albastrii au pierdut cu 1-3 turul cu Rapid Viena si spera sa intoarca rezultatul in.

S-au tras la sorti grupele Europa League! MECIURI DE COSMAR pentru echipele romanilor

Vineri a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea componentei celor 12 grupe din Europa League. Romanii care antreneaza sau evolueaza la echipele ce vor juca in grupe vor avea parte de meciuri de foc,.

Mai JOS n-am fost NICIODATA! Situatie DRAMATICA dupa ce am ratat calificarea in grupele Europa League. Am ajuns sub Kazahstan si Azerbaidjan (FOTO)

Romania nu va avea nicio reprezentanta in grupele cupelor europene, dupa ce FCSB si CFR Cluj au fost eliminate in play-off-ul Europa League. Liga 1 a ajuns pe locul 29 in clasamentul coeficientilor.

Vlad ingroapa calificarea FCSB in grupele Europa League cu o noua gafa marca inregistrata

Trei jucatori sacrificati la FCSB dupa ratarea calificarii in grupele Europa League

Esecul suferit la portile Europei l-a determinat pe Gigi Becali sa ia primele masuri, asa cum a anuntat inca de la finalul returului cu Rapid Viena.

Patru romani in grupele Ligii Europa. Toate rezultatele din play-off si echipele calificate in grupele competitiei

Returul meciurilor din play-offul Ligii Europa a stabilit formatiile care vor juca in grupele competitiei continentale.

Prima consecinta pentru echipele romanesti in cupele europene dupa dezastrul din acest sezon

FCSB si CFR Cluj au ratat, joi seara, calificarea in grupele Europa League, iar viitorul echipelor romanesti in cupele europene se anunta din ce in ce mai cenusiu.

LIVE CFR Cluj - Dudelange (20:00). Echipele de start

In tur a fost 2-0 pentru echipa din Luxemburg, rezultat considerat drept una dintre cele mai mari surprize din actuala editie a cupelor europene. CFR Cluj are nevoie de un meci perfect la retur pentru a forta calificarea in grupele Europa League.

Europa League: FCSB a nvins Rapid Viena, scor 2-1, nsa a ratat calificarea / Vlad si gafa care lasa Romnia fara reprezentante n Europa

FCSB, vicecampioana Romaniei, a castigat cu scorul de 2-1 partida retur cu Rapid Viena, disputata joi pe Arena Nationala, insa nu a reusit sa se califice in grupele Europa League. Austriecii s-au impus in dubla mansa cu scorul general de 4-3 si au lasat Romania fara reprezentante in grupele competitiilor europene.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )