Libnet.ro
UNICEF

11:02

Esec la debut pentru CFR Cluj in Liga Campionilor: Campiona Romaniei a fost invinsa in Kazahstan de FC Astana

B1 B1,
Esec la debut pentru CFR Cluj in Liga Campionilor: Campiona Romaniei a fost invinsa in Kazahstan de FC Astana

Primul meci, prima infrangerea pentru echipele romanesti in cupele europene sezonul 20192020. Campiona Romaniei, CFR Cluj, a fost invinsa in deplasarea din Kazahstan cu 1-0 de catre FC Astana. Evgeni. continuă pe B1

Halal campioana! CFR Cluj pierde mansa tur a disputei cu Astana

Debut cu stangul pentru campioana Romaniei, CFR Cluj, in noul sezon al cupelor europene, la fel cum s-a intamplat si in urma cu un an.

Asa am trait: Astana - CFR Cluj in primul tur preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj a inceput aventura europeana pe pamant asiatic tocmai in Kazahstan impotriva campioanei acestei tari, Astana.

Gica Hagi: CFR Cluj sa uite cat mai repede si sa aiba mai multa sansa marti Dan Petrescu: Moralul va fi scazut pentru meciul cu Astana

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sambata seara, dupa castigarea Supercupei Romaniei, ca spera ca CFR Cluj sa uite de esecul de la Ploiesti si sa faca bine la confruntarea urmatoare, cu Astana, din preliminariile Ligii Campionilor.

PREMIERA. Viitorul Constanta a castigat Supercupa Romaniei, dupa ce a invins-o pe CFR Cluj (1-0)

Viitorul Constanta a castigat pentru prima data de la infiintare Supercupa Romaniei, dupa ce s-a impus in partida cu CFR Cluj, campioana en-titre din Liga 1, scor 1-0, pe stadionul Ilie Oana din.

FC ASTANA - CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM in preliminariile CHAMPIONS LEAGUE. Meci de cosmar pentru ardeleni

FC ASTANA - CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM in preliminariile CHAMPIONS LEAGUE Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Nur-Sultan, inaintea partidei de.

Totul despre Astana CFR Cluj

Incep emotiile pentru echipele romanesti angrenate in cupele europene, iar prima care intra in focurile competitiei este chiar campioana CFR Cluj.

FC Viitorul a invins CFR Cluj, scor 1-0, si a castigat pentru prima data Supercupa Romaniei

Formatia FC Viitorul, detinatoarea Cupei Romaniei, a castigat, sambata, Supercupa, impunandu-se cu scorul de 1-0 0-0) in fata campioanei CFR Cluj, pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti. Pentru echipa constanteana este primul astfel de trofeu.

Supercupa Romaniei: CFR Cluj vs FC Viitorul (20:00) Lupta pentru primul trofeu al sezonului

CFR Cluj, campioana Romaniei, si FC Viitorul, detinatoarea Cupei, se lupta sambata pentru primul trofeu al sezonului. Meciul care va decide castigatoarea Supercupei se va disputa pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, de la ora 20:00, putand fi urmarit in direct pe Digisport, Telekom Sport si Look TV.

Champions League, preliminarii: Astana vs CFR Cluj 1-0 Postnikov, singurul marcator; Culio si Omrani, ratari imense

CFR Cluj a inceput cu stangul aventura europeana din noul sezon. Campioana Romaniei a pierdut, in turul I preliminar, in fata formatiei FC Astana Kazakhstan), in deplasare, scor 1-0, si va avea o misiune dificila la returul de saptamana viitoare.

FC Viitorul a castigat in premiera Supercupa Romaniei, dupa 1-0 cu CFR Cluj

Echipa de fotbal FC Viitorul a castigat in premiera Supercupa Romaniei dupa ce a invins-o pe campioana en titre CFR Cluj cu 1-0 0-0), sambata seara, pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )