Libnet.ro
UNICEF

07:15

Imperial WET Miercurea Ciuc - Autobergamo Deva, cel mai asteptat meci al finalului de sezon in Liga I la futsal

Adevărul Adevărul,
Imperial WET Miercurea Ciuc - Autobergamo Deva, cel mai asteptat meci al finalului de sezon in Liga I la futsal

Sezonul regular al Ligii I la futsal se apropie de sfarsit. Au mai ramas de disputat doua etape, iar miza uriasa o reprezinta ocuparea unui loc cat mai bun in clasament. Etapa a 17-a e dominata de derby-ul dintre primele doua clasate, Imperial WET Miercurea Ciuc, locul 2, si liderul Autobergamo Deva. continuă pe Adevărul

Judecatorii din Mures si din Miercurea Ciuc isi suspenda zilnic activitatea in semn de proteste fata de Ordonanta 7

Judecatorii de la Tribunalul Mures au hotarat suspendarea sedintelor de judecata zilnic, timp de o jumatate de ora, pana la abrogarea unor prevederi ale OUG 7/2019, iar magistratii vor purta brasarde albe. Totodata, magistratii Judecatoriei Miercurea Ciuc au luat decizia sa continue protestul inceput in data de 27 februarie si suspenda sedintele de judecata timp de o ora.

Ion Tiriac, asa cum nu l-ai mai vazut... Cum a fost surprins CEL MAI BOGAT roman la Salonul Auto de la Geneva (FOTO)

Ion Tiriac, probabil cel mai bogat roman, a fost surprins intr-o ipostaza neasteptata la standul Mercedes din cadrul Salonului Auto de la Geneva, potrivit digi24. ro. Fostul tenismen, care a acumulat o avere de.

VIDEO Bibliotecarul Avram Iancu a luat startul in cel mai dur maraton 6633 Arctic Ultra

Bibliotecarul Avram Iancu, cunoscut dupa ce a traversat inot Canalului Manecii si a parcurs traseul Dunarii de la izvoare si pana la varsare, a luat startul in cel mai dur maraton din lume, 6633 Arctic Ultra, care se desfasoara la temperaturi extreme.

Fondul suveran norvegian, cel mai mare din lume, isi va retrage investitiile din companiile petroliere

Cel mai mare fond suveran din lume, cel al Norvegiei, el insusi alimentat de petrodolari, va renunta la investitiile in companiile petroliere pentru a reduce expunerea tarii fata de aurul negru, a anuntat vineri guvernul norvegian, citat de AFP.

A MURIT cel mai longeviv angajat al Camerei Reprezentantilor din SUA! Avea 95 de ani

Ralph Hall, cel mai longeviv congresmen din istoria Statelor Unite, a murit la varsta de 95 de ani. Acesta a decedat in propria lui casa, din Rockwall, Texas. Hall avea 91 de ani atunci cand a.

JON CUNLIFFE, BANCA ANGLIEI: Brexitul dezordonat, cel mai mare risc pentru bancile britanice

Un Brexit dezordonat ramane cel mai mare risc la adresa sistemului financiar al Marii Britanii, dar este putin probabil ca acest lucru sa se intample, spune viceguvernatorul Bank of England, Jon Cunliffe, care subliniaza ca bancile din Regatul Unit sunt bine pregatite pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, potrivit Reuters.

Femeile de peste 45 de ani obtin cel mai greu un loc de munca

Varsta este, de cele mai multe ori, cauza pentru care femeile sunt respinse la angajare. O analiza a Great HRs Community arata ca femeile trecute de 45 de ani, care isi cauta un job, reusesc sa-l obtina cel mai greu. Si barbatii de peste 45 de ani.

Locul din Romania cu cel mai curat aer

Orasele cu cel mai curat aer din Romania sunt Constanta, Braila si Galati. Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului.

Care este cel mai poluat oras din Romania. Bucurestiul nu este nici macar in top trei

Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului clasament privind poluarea din marile orase ale lumii, Iasiul este urmat de Cluj-N.

Teodorovici: Cel mai bine ar fi ca Parlamentul sa faca o comisie privind rezerva de aur

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a recomandat, miercuri seara, formarea unei comisii parlamentare pentru a analiza rezerva de aur a Romaniei si situatia acesteia, scrie Mediafax. Cel mai bine ar fi ca in Parlamentului Romaniei sa se faca o comisie, fie de la Senat, fie de la Camera, fie de la amandoua - de fapt, Senatul are aceste atributii - care sa spuna asa: dom`le, haideti sa vedem situatia reala, lasam ca aducem sau nu aurul. Adica in primul rand, contractul in baza caruia aurul Romaniei, in anul de gratie, s-a dus din Romania unde s-a dus el, contractul cu toate clauzele, pentru ca acel aur, odata dus acolo, sa vedem care sunt costurile de chirie si cine dispune de acest aur, a spus Eugen Teodorovici, intr-o emisiune la Antena 3.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )