Libnet.ro
UNICEF

16:45

Inca un pas gresit pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Inca un pas gresit pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor

Fara doar si poate pana acum nu este sezonul celor de la CSM Bucuresti. continuă pe Online Sport

Seara neagra pentru gazde in Liga Campionilor! Ajax produce socul primaverii pe Bernabeu (1-4), iar Dortmund termina in genunchi dubla mansa cu Tottenham (0-1)

Liga Campionilor ne-a adus noi spectacole de gala, marti, atunci cand Ajax, Real, Dortmund si Tottenham isi disputau calificarea intre cele mai bune opt formatii ale Europei. Daca Realul pornea pe Bernabeu cu un.

CSM Bucuresti, rezultat modest in Liga Campionilor

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a incheiat grupa a II-a a Ligii Campionilor cu un rezultat de egalitate, inregistrat vineri, pe teren propriu, cu formatia germana Thuringer HC, scor 23-23.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, egal cu Thuringer in ultimul meci din Grupa Principala (23-23) - Tigroaicele au condus cu 14-8 la pauza

CSM Bucuresti a terminat la egalitate cu Thuringer, scor 23-23, in ultimul meci din Grupa Principala II a Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioana Romaniei a condus cu 14-8 la pauza, insa totul s-a prabusit in repriza secunda. Tigroaicele pot termina chiar si pe locul patru in grupa, daca Ferencvaros o invinge pe Krim Ljubiana.

CSM Bucuresti smulge pe final un egal cu Thuringer (23-23), dupa ce condusese la 6 goluri... Ecuatia grupei se complica

CSM Bucuresti si Thuringer au remizat, scor 23-23, in ultimul meci din grupa 2 principala a Ligii Campionilor, astfel ca cea mai puternica echipa a Romaniei mai poate termina doar pe locul 3 sau 4, motiv pentru.

Arbitra Petruta Iugulescu, delegata de UEFA sa oficieze un nou meci in Liga Campionilor

Petruta Iugulescu, arbitru din Targoviste, va arbitra din nou in Liga Campionilor. Ea a fost delegata de UEFA sa oficieze la partida de fotbal feminin dintre FC Barcelona Spania) si LSK Kvinner Norvegia), ce conteaza pentru sferturile de finala ale competitiei continentale.

TEROARE iN PARIS... Neymar A TURBAT dupa ce United A ELIMINAT-O pe PSG din Liga Campionilor: `Sa va ia DRACU` (VIDEO)

PSG a cedat dramatic in faza optimilor din Liga Campionilor, dupa ce United a inscris golul izbavitor in ultimul minut de joc dintr-un penalty oferit cu ajutorul tehnologiei VAR. Ei, bine, marele absent al.

A iNGHETAT PARISUL! Manchester United inscrie in ULTIMUL MINUT si o elimina pe PSG din Liga Campionilor / Porto si Roma merg in prelungiri dupa egalitate perfecta la capatul a 180 de minute

Cu totii credeam ca Liga Campionilor nu mai poate produce alte socuri dupa seara de marti, cand Ajax o zdrobea pe Real chiar pe Bernabeu. Ei, bine, la doar o seara distanta, in optimile aceleiasi competitii,.

VIDEO Guvernul a adoptat noua ordonanta pe legile justitiei. Toader: Modificarile facute OUG 7 sunt un pas semnificativ pentru realizarea optiunilor exprimate de magistrati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca a aflat inaintea sedintei de Guvern despre avizul negativ dat de Consiliul Superior al Magistraturii pe OUG care modifica Ordonanta 7 si ca premierul a considerat ca trebuie adoptata Ordonanta pentru a pune in aplicare modificarile convenite cu sefa CSM, Lia Savonea, si cu reprezentanti ai unor asociatii ale magistratilor. El a spus ca orice lege este perfectibila, iar modificarile facute acum de Guvern prezinta un pas semnificativ pentru realizarea optiunilor exprimate de magistrati. Tudorel Toader a facut aceste declaratii la finalul sedintei de Guvern si a refuzat sa raspunda intrebarilor. El nu a facut nicio referire la controversatele modificari privind sectia de anchetare a magistratilor, care se mentin. Guvernul a adoptat noua ordonanta care modifica OUG 7, desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ.

VIDEO FOTO Parisul plange in hohote: PSG, afara din Liga Campionilor dupa cea mai dramatica decizie luata de VAR

Pentru al treilea sezon la rand, gigantul francez, ansamblat cu petrodolarii arabilor, a parasit competitia in optimi.

Demential, dramatic, istoric: Cele mai importante statistici dupa doua seri memorabile in Liga Campionilor

Cine s-a uitat, marti si miercuri, la Real Madrid Ajax si PSG Manchester United se poate lauda ca nu si-a pierdut timpul. Aceste doua meciuri au rescris istoria Ligii Campionilor!.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )