Libnet.ro
UNICEF

12:45

INFOGRAFIC: Haaland vs. Lewandowski. Duelul care poate decide Dortmund Bayern

Online Sport Online Sport,
INFOGRAFIC: Haaland vs. Lewandowski. Duelul care poate decide Dortmund Bayern

Borussia Dortmund - Bayern Munchen e capul de afis al etapei a 28-a din Bundesliga. Clasicul Germaniei se joaca marti, de la ora 19:30, live pe Betano alaturi de stream video, cote cu marja zero si pariuri speciale, si poate decide destinatia titlului in sezonul 20192020. Un meci al orgoliilor Der Klassiker e si infruntarea a doi dintre cei mai buni atacanti ai Europei, Erling Haaland si Robert Lewandowski. continuă pe Online Sport

Un laser care poate distruge o aeronava in zbor, testat cu succes in SUA. Imagini inedite cu noua arma americana in actiune (VIDEO)

O nava de razboi a SUA a testat cu succes o noua arma de tip laser, care foloseste o cantitate mare de energie si care poate distruge o aeronava in timpul zborului, a anuntat, vineri, Flota din Pacific a.

Aproape 35.000 de oameni au trecut prin vama in ultimele ore. Harta care poate evita aglomeratiile

Aproape 35. 000 de oameni au trecut prin punctele de frontiera de la nivelul intregii tari in ultimele 24 de ore, iar Politia de frontiera a realizat o harta cu itinerariul de deplasare pe care il pot folosi soferii spre punctele de frontiera deschise la granita romano-ungara, pentru a evita aglomeratiile.

Pas urias in cercetare: a fost creat ochiul artificial care poate schimba radical viitorul

Cercetatorii chinezi au facut un salt urias si anunta ca au creat cel mai avansat model de ochi artificial. E o descoperire care schimba total modul in care vor functiona robotii umanoizi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )