Libnet.ro
UNICEF

00:06

Revenire importanta la CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Revenire importanta la CFR Cluj

Clubul CFR Cluj anunta revenirea fundasului Kevin Boli la echipa alaturi de care a cucerit titlul sezonul trecut. continuă pe Online Sport

CFR Cluj a deraiat la Giurgiu

Liderul din Liga 1 dupa sapte etape, CFR Cluj a suferit prima infrangere a sezonului in campionat pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-3, la capatul unui meci in care a avut doi jucatori eliminati, antrenor si doua penalty-uri dictate impotriva. Asa am trait Astra - CFR Cluj .

CFR Cluj, inca un transfer - Kevin Boli a revenit la gruparea din Gruia

CFR Cluj a anuntat imprumutul lui Kevin Boli 28 de ani) de la formatia chineza Guizhou Henfeng. Fundasul central revine astfel la gruparea ardeleana, unde a mai evoluat in sezonul 2017-2018.

Cine sunt adversarele lui CFR Cluj in Europa League?

CFR Cluj a facut parte din urna a patra valorica la tragerea la sorti pentru stabilirea componentelor grupelor Europa League, efectuata pe 30 august. Echipa antrenata de Dan Petrescu a fost repartizata intr-o grupa dificila, cu Lazio Roma, Celtic Glasgow si Rennes.

CFR Cluj a pierdut deplasarea de la Giurgiu

Astra Giurgiu a invins-o pe CFR Cluj cu scorul de 3-2 1-1), sambata seara, pe teren propriu, intr-o.

Liga 1: CFR Cluj, prima infrangere a sezonului (2-3 cu Astra); Dan Petrescu, trimis in tribune pentru proteste; Camora si Vatca de la clujeni, eliminati

Astra Giurgiu a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 1-1), echipa CFR Cluj, in etapa a VIII-a a Ligii I. Clujenii au avut trei eliminati, antrenorul Dan Petrescu, fundasul Camora si portarul Vatca.

Avancronica meciului Astra - CFR Cluj

Liderul CFR Cluj se deplaseaza, sambata seara, la Giurgiu pentru meciul cu Astra, o partida cu adevarat dificila pentru trupa lui Dan Petrescu.

Asa am trait Astra - CFR Cluj

Liderul CFR Cluj s-a deplasat, sambata seara, pe terenul formatiei Astra Giurgiu, echipa la care a revenit Constantin Budescu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )