Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tig, formidabila: Patricia, fara clasament, e in finala BRD Bucharest Open si la o victorie de primul ei trofeu WTA

Adevărul Adevărul,
Tig, formidabila: Patricia, fara clasament, e in finala BRD Bucharest Open si la o victorie de primul ei trofeu WTA

Patricia Tig si parcursul ei pe zgura din Bucuresti au adus o competitie programata intr-o perioada ciudata a anului, intre sezonul de iarba si cel de hard, in atentia presei mondiale. continuă pe Adevărul

Patricia Tig, singura jucatoare romana in semifinalele BRD Bucharest Open

Jucatoarea Patricia Tig, venita din calificari, s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneul.

BRD Bucharest Open: Patricia Tig continua parcursul de vis - S-a calificat in semifinale dupa o victorie in trei seturi cu Kristyna Pliskova

Venita din calificari, Patricia Maria Tig continua parcursul de vis la BRD Bucharest Open, reusind sa se califice in semifinale. Jucatoarea in varsta de 24 de ani a invins-o in trei seturi pe Kristyna Pliskova Cehia, 92 WTA), cap de serie numarul 8, scor 6-3, 3-6, 6-3, dupa o ora si 49 de minute.

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Irina Camelia Begu 112 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari si gazduit de Arenele BNR din Capitala,.

VIDEO Patricia Tig, lovitura zilei la BRD Bucharest Open

Fara clasament inaintea turneului BRD Bucharest Open, Patricia Maria Tig a reusit un parcurs impresionant, ajungand pana in semifinale. in meciul din sferturi contra Kristynei Pliskova, jucatoarea de 24 de ani a incantat publicul cu o scurta de exceptie, lovitura sa fiind desemnata de WTA cea mai frumoasa a zilei de vineri.

BRD Bucharest Open: Elena Rybakina s-a calificat in finala Meciul cu Patricia Tig are loc duminica, de la ora 17:00

Jucatoarea de tenis din Kazahstan Elena Rybakina, locul 106 WTA, s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open, cu premii de 250. 000 de dolari.

BRD Bucharest Open: Programul semifinalelor - Patricia Tig vs Laura Siegemund, primul meci al zilei pe Terenul central

Turneul BRD Bucharest a ajuns in faza semifinalelor, acolo unde Romania are o singura reprezentanta in proba de simplu. Venita din calificari, Patricia Maria Tig se va duela pentru un loc in finala cu Laura Siegemund Germania, 77 WTA), cap de serie numarul 6. Partida este prima a zilei de sambata pe Terenul central si va incepe la ora 15:00.

Patricia Tig isi continua parcursul la BRD Bucharest Open: a eliminat-o si pe Kristyna Pliskova

Jucatoarea Patricia Maria Tig, fara clasare, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, trecand in sferturi de sportiva ceha Kristyna Pliskova, locul 92 WTA si cap de serie 8.

BRD Bucharest Open: Patricia Tig va lupta pentru titlul de campioana - Victorie in fata Laurei Siegemund

Parcursul de vis al Patriciei Tig continua la BRD Bucharest Open. Venita din calificari si fara clasare WTA, romanca va evolua pentru castigarea trofeului, dupa ce a invins-o clar pe Laura Siegemund Germania, 77 WTA, favorita 6), scor 6-3, 6-1.

BRD Bucharest Open: Irina Begu si Raluca Olaru, in semifinalele probei de dublu, dupa ce Patricia Maria Tig s-a accidentat la incheietura mainii stangi

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru cap de serie 1) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dupa ce Patricia Maria Tig s-a accidentat la incheietura mainii stangi in timpul partidei cu Anastasija Sevastova, de pe tabloul de simplu. Tig a facut echipa, la aceasta competitie, cu Irina Bara.

BRD Bucharest Open: Patricia Tig a oferit surpriza zilei - A invins-o pe Anastasija Sevastova, principala favorita si detinatoarea trofeului

Patricia Maria Tig a oferit o surpriza uriasa la BRD Bucharest Open, eliminand-o in optimi pe letona Anastasija Sevastova 11 WTA), cap de serie numarul 1 si detinatoarea trofeului. A fost 6-2, 7-5 pentru Tig, dupa o ora si 39 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )