Libnet.ro
UNICEF

00:07

Wimbledon: Cel mai important duel Halep vs Svitolina propune o semifinala aparent neasteptata

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Cel mai important duel Halep vs Svitolina propune o semifinala aparent neasteptata

Pornind in sezonul de iarba, Simona Halep era creditata cu sanse mici tinand cont de statutul ei, printre adevaratele favorite) la castigarea Wimbledon 2019. Dupa eliminarea de la Roland Garros din faza sferturilor in fata Amandei Anisimova), majoritatea impatimitilor fenomenului tenisistic asteptau inceputul unei perioade profund descendente, in ceea ce o privea pe romanca. Pentru Elina Svitolina, in schimb, predictiile nu erau chiar la fel de intunecate, dar nici ea nu pornea pe iarba londoneza din postura unui pretendent la trofeu. Wimbledon: Meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina din semifinale are loc joi, de la ora 15:00 . continuă pe Hotnews

Stranger Things doboara cel mai important record pentru Netflix

Stranger Things a ajuns la sezonul 3. E de cateva zile pe Netflix si deja a doborat un record extrem de important pentru platforma de streaming. Stranger Things se bucura de un succes din ce in.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Wimbledon: Am energie, ma simt bine, proaspata, sanatoasa, cred ca joc cel mai bun sezon al meu pe iarba

Simona Halep a declarat, marti, ca se simte bine si are energie si considera ca face cel mai bun sezon al sau pe iarba, dupa ce a reusit calificarea in semifinale la Wimbledon.

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni, potrivit datelor publicate, miercuri, de Banca.

Sezonul trei al serialului Stranger Things a batut recordul pentru cel mai vizionat serial de pe Netflix

Sezonul trei al serialului Stranger Things a batut recordul pentru cel mai vizionat serial de pe Netflix, cu mai mult de 40 de miliane de vizionari in primele patru zile, dintre care 18 milioane l-ausi.

Contraste majore la Bac: Record de medii de 10 versus cel mai slab procent de promovati din ultimii ani

Vestea buna: 177 de absolventi de liceu au obtinut anul acesta media maxima la Bacalaureat. Topul este deschis de Colegiile Sava si Vianu din Bucuresti si Silvania din Zalau. Este cel mai mare numar de medii de.

VIDEO Un barbat a escaladat cu mainile goale cel mai inalt zgarie nori din Londra

Un barbat a escaladat luni, cu mainile goale, cel mai inalt zgarie nori din Marea Britanie, au anuntat politia si societatea care exploateaza cladirea, scrie AFP.

Cel mai excentric milionar, show la Neversea. Petrecaretii au vibrat pe muzica lui Gianluca Vacchi - VIDEO

Cel mai in voga festival de muzica electronica de la malul marii s-a incheiat. Peste 200 de mii de oameni au dansat la Neversea in cele patru nopti de distractie. Atmosfera incendiara a fost intretinuta de ar.

California: Guvernatorul declara stare de urgenta, dupa cel mai mare cutremur din ultimii 20 de ani

Autoritatile din California continua sa evalueze daunele provocate de cutremurul de sambata, cel mai mare din regiune care a avut loc in ultimii 20 de ani si care s-a simtit din Sacramento pana in Mexic, scrie The Guardian.

Bataie de joc: e cel mai aglomerat weekend de la mare, dar taxele de pod de la Fetesti si rovinieta NU pot fi platite prin SMS

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca sunt probleme la plata taxei de pod de la Fetesti si a rovinietei. Sistemul de plata prin SMS a picat chiar duminica, zi in care zeci de mii de turisti se vor intoarce de la mare. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta .

Mats Wilander, inaintea semifinalei Halep - Svitolina: Simona ar trebui sa aiba un meci lejer

Specialistul Eurosport in materie de tenis, Mats Wilander a disecat meciul dintre Simona Halep si Elina Svitolina, partida din semifinalele turneului de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )