Libnet.ro
UNICEF

09:15

WTA: Simona Halep va ncepe sezonul 2019 la turneul de la Sydney

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep va ncepe sezonul 2019 la turneul de la Sydney

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va participa la turneul de la Sydney, programat in perioada 7-12 ianuarie, au anuntat luni organizatorii acestei competitii de categoria WTA Premier, dotata cu premii totale in valoare de 823. 000 dolari. continuă pe Hotnews

WTA: Simona Halep, saptamna cu numarul 57 pe locul nti - Romnia are sase jucatoare n TOP 100

Cu 6921 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul intai in clasamentul WTA, aceasta fiind saptamana cu numarul 57 pe prima pozitie a ierarhiei. Romania are sase jucatoare in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu, Bogdan, Cirstea si Niculescu. Avantajul Simonei fata de Angelique Kerber a doua clasata) este de 1. 046 de puncte.

Simona Halep e mai bine pregatita decat orice fotbalist roman! Verdict clar al unui specialist in privinta liderului WTA

Simona Halep are probleme medicale, cauzate de o hernie de disc descoperita in toamna, si se afla in recuperare, pentru rezolvarea acestora.

Meciul Simona Halep vs Angelique Kerber, cel mai frumos din 2018 la un Grand Slam

WTA a desemnat meciul dintre Simona Halep si germana Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open, drept cel mai frumos din 2018, la un Grand Slam.

VIDEO Meciul Simona Halep vs Angelique Kerber, cel mai frumos din 2018 la un Grand Slam

WTA a desemnat meciul dintre Simona Halep si germana Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open, drept cel mai frumos din 2018, la un Grand Slam.

Simona Halep a luat DECIZIA! Ce va face lidera WTA de 1 Decembrie, dupa ce anul trecut jandarmii i-au dat cu FLIT la parada militara

Simona Halep pare sa fi trecut peste surpriza neplacuta de anul trecut, cand nu a fost lasata sa participe la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, pentru ca nu a avut invitatia la ea. Anul.

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa aparitie in 2018

Jucatorea Simona Halep se numara printre cele cinci sportive nominalizate de WTA intr-un top al celor mai frumoase tinute in anul competitional recent incheiat.

Simona Halep, surpriza de proporitii: Sunt fericita sa va anunt....

Simona Halep a trecut la nivelul urmator! Sportiva din Constanta a anuntat pe retelele de socializare ca ca a lansat noul site personal, care va contine toate noutatile ce tin de liderul 1 mondial. Frumoasa.

Simona Halep a lansat propriul site (simonahalep.com): Sper sa va placa, astept pareri

Simona Halep a trecut la nivelul urmator. Sportiva din Constanta a anuntat pe contul ei de Twitter ca a lansat noul site personal, care va contine toate noutatile ce tin de liderul 1 mondial.

Liderul mondial vorbeste despre tara! Ce ar schimba Simona Halep in Romania si ce crede despre conationalii ei

Simona Halep a vorbit despre tara natala si a marturisit ce ar schimba in Romania, daca ar avea puterea de a face asta.

Simona Halep a anuntat ce va face de Ziua Nationala a Romaniei, dupa ce anul trecut jandarmii nu au lasat-o sa asiste la parada militara

Simona Halep este la momentul actual cel mai bun produs al sportului romanesc, fiind pentru al doilea an consecutiv numarul 1 mondial in tenisul feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )