Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor

Adevărul Adevărul,
Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA. continuă pe Adevărul

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA. Diagnosticata cu hernie de disc, Simona a declarat ca nu s-a antrenat in ultimele patru saptamani si ca nu este pregatita sa participe la turneul din Singapore.

Simona Halep termina anul pe primul loc mondial. Prima reactie a jucatoarei

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep va incheia sezonul competitional si anul calendaristic pe prima pozitie a ierarhiei WTA, a anuntat luni WTA.

Anuntul WTA, dupa retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor. Ce se intampla cu bonusul de 1 milion de dolari

Dupa ce saptamana trecutaSimona Halepa anuntat ca nu va juca laKremlin Cup, liderul WTA s-a retras azi si de la Turneul Campionelor. Jucatoarea noastra a primit insa si o veste buna. Nu va.

Cutremur in Tenis: Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor! Anunt de ULTIMA ORA

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore. Decizia a fost anuntata joi, dupa ce liderul mondial s-a retras si de la Turneul din Moscova, anunta gsp. ro. Numarul.

Simona Halep s-a retras din Turneul Campioanelor

Simona Halep, numarul 1 mondial, a fost nevoita sa se retraga din finala WTA din Singapore din cauza unor probleme pe care le are cu spatele. Tenismena se confrunta cu aceasta problema inca din luna.

Prima reactie a Simonei Halep dupa retragerea de la Turneul Campioanelor 2018

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care va termina anul pe primul loc in clasamentul mondial, s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc in perioada 21-28 octombrie, informeaza si.

Simona Halep s-a ales cu un BOLID dupa ce s-a retras de la Turneul Campioanelor. Cat costa si cum arata masina de lux (FOTO)

Desi s-a retras de la Turneul Campioanelor, Simona Halep se poate consola cu un super premiu care il va primi din partea WTA la Singapore. Romanca va primi un bolid pentru faptul ca a terminat anul pe primul.

Prima reactie a Simonei Halep dupa retragerea de la Turneul Campioanelor. Ce e determinat-o sa ia aceasta decizie

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, anuntand ca nu mai poate juca la Singapore, din motive medicale.

Simona Halep a primit cadou o supermasina: cat costa si ce marca e

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor 2018 de la Singapore. Chiar si asa, tot va fi premiata cu o masina sport foarte scumpa. Simona Halep va fi premiata cu o masina pentru ca.

Simona Halep s-a retras de la turneul de Moscova!

Simona Halep, liderul mondial, s-a retras de la turneul de la Moscova, au anuntat organizatorii competitiei Kremlin Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )