Libnet.ro
UNICEF

15:17

ATP Cincinnati: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, n sferturile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 ATP Cincinnati: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, n sferturile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat, vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, cu premii totale de 5,6 milioane de dolari. continuă pe Hotnews

Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala la Cincinnati (ATP)

Perechea compusa din romanul Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Masters 1. 000 ATP de la Cincinnati SUA), dotat cu premii.

Horia Tecau s-a calificat in sferturile de dublu la Cincinnati

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat, vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, cu premii totale de 5,6 milioane de dolari.

ATP Cincinnati: Debut cu victorii pentru Novak Djokovic si Stan Wawrinka - Andy Murray, nvins n primul tur de Lucas Pouille

Novak Djokovic 10 ATP) si Stan Wawrinka 151 ATP) au debutat cu dreptul la Masters-ul de la Cincinnati. Sarbul l-a invins pe americanul Steve Johnson 33 ATP), in timp ce jucatorul elvetian a trecut de argentinianul Diego Schwartzman, cap de serie numarul 12. Aflat pe locul 375 mondial, Andy Murray a cedat in fata lui Lucas Pouille Franta, 17 ATP) si a parasit turneul american din prima runda. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul masculin de simplu de la Cincinnati.

ATP Cincinnati: Djokovic, Wawrinka si Dimitrov, calificati n optimi - Alexander Zverev, nvins de Robin Haase

Grigor Dimitrov favoritul numarul 5 si detinatorul trofeului), Novak Djokovic 10) sau Stan Wawrinka isi continua parcursul la Masters-ul de la Cincinnati, obtinand calificarea in faza optimilor. Alexander Zverev 3) a parasit competitia din Ohio inca din turul secund, fiind invins de olandezul Robin Haase 55 ATP). Germanul nu a reusit sa castige niciun meci pe tabloul principal de la Cincinnati, in patru participari. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de pe tabloul masculin de simplu de la Cincinnati.

VIDEO ATP Cincinnati: Roger Federer, debut cu dreptul la competitia din Ohio - Duel cu Leonardo Mayer n optimi

Dupa trei ani de absenta de la turneul Masters 1. 000 de la Cincinnati, Roger Federer 2 ATP) a revenit cu o victorie in fata germanului Peter Gojowczyk 47 ATP). Elvetianul a avut nevoie de doar 72 de minute pentru a-si asigura calificarea in optimile competitiei din Ohio, impunandu-se cu 6-4, 6-4. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de marti de pe tabloul masculin de simplu de la Cincinnati.

VIDEO ATP Cincinnati: Juan Martin Del Potro s-a calificat n optimi

Argentinianul Juan Martin Del Potro 3 ATP), cap de serie numarul 4, si-a asigurat prezenta in optimile turneului Masters 1. 000 ATP de la Cincinnati, dupa o victorie in doua seturi in fata sud-coreeanului Hyeon Chung 25 ATP), scor 6-2, 6-3.

ATP Cincinnati: Marius Copil, nvins n trei seturi de Marin Cilic

Parcursul lui Marius Copil 92 ATP) la Masters-ul de la Cincinnati a luat sfarsit in turul al doilea. Venit din calificari, Copil a cedat in fata croatului Marin Cilic 7 ATP), cap de serie numarul sapte, scor 6-7 4), 6-4, 6-4.

ATP Cincinnati: Marius Copil, n turul doi dupa ce l-a nvins pe Philipp Kohlschreiber

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 5. 360 dolari, dupa ce l-a intrecut pe germanul Philipp Kohlschreiber, cu 6-4, 6-2.

ştiri din Sport

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )