Libnet.ro
UNICEF

08:45

Calificare pentru Simona Halep in sferturi la Dubai

Online Sport Online Sport,
Calificare pentru Simona Halep in sferturi la Dubai

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului de la Dubai dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata Lesiei Tsurenko, scor 6-3, 7-5. continuă pe Online Sport

HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Palmares impresionant pentru Simona Halep in intalnirile directe

HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Simona Halepse va duela in optimile turneului de la Dubai cuLesia Tsurenko. HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Halep si Tsurenko au fost adversare saptamana.

Culoar bun pentru Simona Halep la Dubai. Care e programul optimilor si de cine trebuie sa mai treaca jucatoarea noastra pentru a ajunge in finala

Simona Halep este in optimile de finala ale turneului de la Dubai, unde va juca azi impotriva ucrainenecei Lesia Tsurenko.

S-a hotarat in privinta antrenorului. Decizia luata de Simona Halep la Dubai

Calificata in sferturile turneului WTA Premier 5 de la Dubai, Simona Halep a vorbit miercuri si despre ce are de gand in privinta angajarii unui antrenor.

incurajare inedita pentru Simona Halep! Ce i-a strigat un spectator din tribuna la meciul cu Bouchard de la Dubai

Simona Halep a facut un meci foarte bun in debutul turneului de la Dubai, unde a trecut destul de clar de Eugenie Bouchard.

Zi importanta pentru Simona Halep! Ce titlu poate primi azi cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei

Simona Halep este angrenata la turneul de la Dubai, dar poate primi azi, de la distanta, cel mai important trofeu din cariera ei.

S-a stabilit cand joaca Simona Halep in sferturi la Dubai

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de joi a meciurilor din sferturile de finala.

DigiSport: Gestul care i-a fost fatal lui Van Cleemput. Motivul real pentru care Simona Halep a renuntat la colaborare

Simona Halep s-a despartit de Thierry van Cleemput, motivul invocat fiind lipsa de chimie dintre cei doi. Totusi, altele au fost lucrurile care au deranjat-o pe sportiva noastra si care au dus la ruptura neasteptata dintre cei doi.

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 000 dolari,.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Simona Halep a intalnit-o pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )