Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liga Campionilor (volei F): CSM Bucuresti a ratat calificarea n sferturi dupa ce a pierdut cu Chemik Police

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor (volei F): CSM Bucuresti a ratat calificarea n sferturi dupa ce a pierdut cu Chemik Police

Campioana Romaniei la volei feminin, CSM Bucuresti, a pierdut miercuri, pe teren propriu, cu formatia poloneza Chemik Police, scor 2-3, in al cincilea meci din grupa E a Ligii Campionilor. CSM ramane pe locul 3 si rateaza orice sansa la sferturile de finala. continuă pe Hotnews

Voleibalistele de la CSM Bucuresti vor al doilea succes in fata campioanei Poloniei

Echipa femininade volei a CSM Bucuresti va da piept miercuri seara, de la ora 19:30, la Sala Polivalentadin capitala, cu formatia polonezaKPS Chemik Police, intr-o partidacontand pentru etapa a cincea, penultima, a Grupei E a CEV Womens Champions League.

NEBUNIE TOTALA in Liga Campionilor! Atletico i-a stricat revenirea lui Ronaldo la Madrid, iar Schalke a fost la un pas de SOCUL PRIMAVERII

Ultimele doua manse tur din Liga Campionilor ne-au adus doua dintre cele mai surprinzatoare rezultate ale debutului de primavara. Schalke, outsider-ul evident din duelul cu City, a scapat printre degete.

LIVE Liga Campionilor: Lyon - Barcelona si Liverpool - Bayern

Optimile de finala din Liga Campionilor programeaza, marti seara, alte doua meciuri dintre cele mai interesante.

SOC in arbitraj: Ovidiu Hategan, OUT din Liga Campionilor! Motivul pentru care romanul nu va mai conduce meciuri in cea mai importanta competitie este ULUITOR

Veste cumplita pentru arbitrajul romanesc. Ovidiu Hategan nu va mai putea conduce meciuri in Liga Campionilor pentru ca, in prezent, Romania nu a implementat sistemul de arbitraj video VAR), anunta.

Challenge Cup, handbal (m): RK Borac, adversara celor de la CSM Bucuresti n sferturi

CSM Bucuresti va intalni echipa bosniaca RK Borac m:tel Banja Luka in sferturile de finala ale Cupei Challenge la handbal masculin, potrivit tragerii la sorti efectuate, marti, la Viena.

Volei feminin. CSM Targoviste spulbera U. Cluj

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Targoviste s-a impus pe terenul formatiei Universitatea Cluj Napoca, scor 3-0 25-17; 25-18; 25-22).

Derby-uri cu gloante oarbe in Liga Campionilor

Marti seara au avut loc doua dintre cele mai asteptate partide din turul optimilor de finala ale Ligii Campionilor, Lyon - Barcelona si Liverpool - Bayern.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )