Libnet.ro
UNICEF

18:30

Paris Masters: Novak Djokovic s-a calificat n sferturi

Hotnews Hotnews,
 Paris Masters: Novak Djokovic s-a calificat n sferturi

Cap de serie numarul doi si viitor lider mondial de saptamana viitoare, Novak Djokovic a obtinut joi biletul pentru sferturile Masters-ului de la Paris. La scorul de 6-1, 2-1 in favoarea sa, Nole a profitat de abandonul lui Damir Dzumhur. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal s-a retras de la Masters-ul de la Paris - De saptamna viitoare, Novak Djokovic va fi noul lider mondial

Rafael Nadal a declarat forfait cu putin timp inainte de startul partidei cu Fernando Verdasco, din turul doi al Masters-ului de la Paris, dupa cum informeaza L'Equipe. in urma acestui abandon, avem o confirmare: de saptamana viitoare, Novak Djokovic va fi noul lider al ierarhiei ATP.

Paris Masters: Marin Cilic, victorie n doua seturi n fata lui Philipp Kohlschreiber (Program 16-imi)

Marin Cilic s-a calificat in optimile Masters-ului de la Paris, cu premii valoare totala de aproape cinci milioane de dolari, dupa ce a trecut in 16-imi de Philipp Kohlschreiber, scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o ora si 13 minute. in optimi, croatul se va confrunta cu castigatorul partidei dintre Roberto Bautista-Agut si Grigor Dimitrov.

Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, n optimi

Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat, luni, in optimile Masters-ului de la Paris, cei doi trecand in doua seturi, scor 7-63), 6-4, de perechea Grigor Dimitrov / Fabio Fognini.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )