Libnet.ro
UNICEF

09:01

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in sferturi la Dubai

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in sferturi la Dubai

Simona Haleps-a calificat in sferturile de finala de laDubai dupa cea invins-o in doua seturi, 6-3, 7-5, pe ucraineanca Lesia Tsurenko. Sunt foarte multumita, nu a fost deloc usor, am vrut. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD dupa atacul lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis primeste un raspuns acid din partea ministrului Finantelor. in exclusivitate la Antena 3, Eugen Teodorovici afirma ca declaratia de la Cotroceni arata ca la Presedintie nici macar nu s-a citit.

VIDEO Mesajul care a facut-o sa uite de orice suparare! Cine i-a ridicat moralul Simonei Halep dupa infrangerea de la Doha

Simona Halep a luptat eroic la Doha, dar a clacat in finala turneului, unde a fost invinsa de Elise Mertens, intr-un meci incheiat in trei seturi.

VIDEO Mesajul care a facut-o sa uite de orice suparare! Cine i-a ridicat moralul Simonei Halep dupa esecul de la Doha

Simona Halep a luptat eroic la Doha, dar a clacat in finala turneului, unde a fost invinsa de Elise Mertens, intr-un meci incheiat in trei seturi.

Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa ordonantele de urgenta: PSD a actionat astazi din nou mpotriva statului de drept / PSD vrea sa creeze un statut special pentru cei care au probleme n justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti pe Facebook fata de ordonantele de urgenta adoptate marti, prin care sunt modificate legile justitiei, scriind ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin acestea un statut special pentru cei care au probleme in justitie. PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei si a statului de drept, impotriva Romaniei si a cetatenilor, a mai scris Iohannis.

Prima reactie a Comisiei Europene dupa ordonanta de modificare a legilor justitiei. Timmermans: Nu stiam ca va fi adoptata

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, marti, la Bruxelles, ca nu a stiut ca va fi adoptata o noua ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor justitiei, de catre guvernul condus de Viorica Dancila.

Cristian Tudor Popescu, reactie dupa calificarea Simonei Halep in sferturile turneului din Dubai: Vedea ca are ceea ce se cheama picioare de plumb

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 000 dolari,.

WTA Dubai: Belinda Bencic, adversara Simonei Halep din sferturi dupa ce a salvat sase mingi de meci

Belinda Bencic 45 WTA) va fi adversara Simonei Halep in sferturile turneului de la Dubai, dupa ce a salvat sase mingi de meci in setul decisiv si s-a impus cu scorul de 6-4, 2-6, 7-67) in fata Arynei Sabalenka 9 WTA). Tot in sferturi s-au calificat si Karolina Pliskova si Elina Svitolina, care au trecut de Alison Riske, respectiv Garbine Muguruza.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi (Rezultatele zilei)

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 22 de minute.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4.

Prima reactie a lui Iohannis dupa modificare legilor Justitiei:Romania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a criticat dur PSD dupa ce Guvernul Romaniei a adoptat o ordonanta de urgenta prin care sunt modificate legile Justitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )