Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roger Federer, calificat in sferturile de finala ale turneului Masters de la Paris

Antena3 Antena3,
Roger Federer, calificat in sferturile de finala ale turneului Masters de la Paris

Tenismenul elvetian Roger Federer 37 ani), numarul 3 mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Masters 1. 000 ATP de la Paris, dotat cu premii totale in valoare de 4. 105 euro, invingandu-l. continuă pe Antena3

VIDEO Paris Masters: Roger Federer, calificare n sferturi - Victorie n doua seturi cu Fabio Fognini

Roger Federer a facut, joi, pasul catre sferturile Masters-ului de la Paris, dupa o victorie in doua seturi, scor 6-4, 6-3, cu Fabio Fognini. Pentru un loc in semifinale, elvetianul se va duela cu Kei Nishikori.

Roger Federer, modestia, pizza si inima care i va spune mereu ca va ramne un copil de mingi

La finalul saptamanii trecute a castigat al 99-lea turneu al carierei la Basel), dupa o finala in care a fost implicat si tenisul romanesc, reprezentat foarte bine de Marius Copil. Ajuns la 37 de ani, Roger Federer isi aduce aminte foarte bine pasaje din viata de copil de mingi, una care i-a influentat semnificativ cariera. Campionul elvetian i-a cinstit pe copiii de mingi de la Basel cu pizza, a primit o medalie din partea acestora si a marturisit fara urma de indoiala: in inima lui va ramane toata viata un copil de mingi.

Exista un domeniu la care Roger Federer se pricepe mai bine dect la tenis, spune John Isner

Roger Federer a incantat de-a lungul timpului milioane de spectatori cu loviturile sale catalogate uneori drept ireale. Cu toate acestea, campionul elvetian are un domeniu la care se pricepe mai bine decat la sportul alb, aceasta afirmatie apartinandu-i lui John Isner americanul a reusit de-a lungul timpului sa-l invinga pe Mister Perfect in doua randuri din 7 dueluri directe).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )