Libnet.ro
UNICEF

20:45

S-a hotarat in privinta antrenorului. Decizia luata de Simona Halep la Dubai

Online Sport Online Sport,
S-a hotarat in privinta antrenorului. Decizia luata de Simona Halep la Dubai

Calificata in sferturile turneului WTA Premier 5 de la Dubai, Simona Halep a vorbit miercuri si despre ce are de gand in privinta angajarii unui antrenor. continuă pe Online Sport

Schimba Simona Halep antrenorul? Decizia surprinzatoare a unui coleg de breasla poate fi in avantajul romancei

Simona Halep l-a avut alaturi de ea la turneul de la Doha pe belgianul Thierry Van Cleemput, cel alaturi de care a inceput o colaborare.

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI. Halep e favorita, dar...

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni pe Eugenie Bouchard in runda a doua a turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu pr.

WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 7-6(4), 6-4/ Halep, n optimi dupa un meci echilibrat cu Bouchard

Cu o usoara oboseala acumulata dupa victoriile din ultima perioada, Simona Halep nu a fost in prima parte a meciului la un nivel foarte ridicat, numarul doi mondial castigand cu dificultate primul set 7-64)). Lucrurile s-au mai asezat in a doua mansa, una in care Simona a produs un tenis mai aproape de ceea ce poate oferi intr-o zi buna 6-4). Eugenie Bouchard a reusit una dintre cele mai bune evolutii din ultima perioada, jocul canadiancei fiind unul solid la total, doar noua puncte a avut in plus Halep). Dupa o victorie in doua seturi o ora si 42 de minute), Simona se califica in optimile turneului Premier 5 de la Dubai.

VIDEO WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 7-6(4), 6-4/ Halep, n optimi dupa un meci echilibrat cu Bouchard

Cu o usoara oboseala acumulata dupa victoriile din ultima perioada, Simona Halep nu a fost in prima parte a meciului la un nivel foarte ridicat a avut in total 23 de erori nefortate), numarul doi mondial castigand cu dificultate primul set 7-64)). Lucrurile s-au mai asezat in a doua mansa, una in care Simona a produs un tenis mai aproape de ceea ce poate oferi intr-o zi buna 6-4). Eugenie Bouchard a reusit una dintre cele mai bune evolutii din ultima perioada, jocul canadiancei fiind unul solid la total, doar noua puncte a avut in plus Halep). Dupa o victorie in doua seturi o ora si 42 de minute), Simona se califica in optimile turneului Premier 5 de la Dubai.

VIDEO WTA Dubai: Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-3, 7-5 / Halep, calificata n sferturi - A saptea victorie consecutiva cu jucatoarea din Ucraina

Simona Halep a obtinut a doua victorie in fata Lesiei Tsurenko 23 WTA) in doar o saptamana. Dupa succesul de la Doha, numarul 2 WTA a invins-o pe jucatoarea din Ucraina si la Dubai, asigurandu-si calificarea in sferturile competitiei. A fost 6-3, 7-5 pentru Halep, dupa un meci cu multe schimburi lungi, dar si erori din partea ambelor jucatoare.

Simona Halep vs Eugenie Bouchard/ Tenisul, retelele de socializare si ce trebuie sa faca Simona pentru a evita surprizele neplacute

2014 a fost anul de gratie pentru jucatoarea desprinsa parca de la prezentarile de moda. De atunci, cariera lui Eugenie Bouchard a tot luat-o la vale, canadianca avand saptamani bune petrecute in apropierea locului 100 mondial. Acum se afla pe 79 in lume si o va intalni pe Simona Halep in turul doi de la Dubai. Meciul va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 12:00).

Thierry Van Cleemput: Nu am armele necesare sa o ajut pe Simona Halep. Nu vreau sa fiu antrenorul ei doar pentru un salariu

Colaborarea dintre Simona Halep si Thierry Van Cleemput s-a incheiat dupa un singur turneu, cel de la Doha acolo unde Simona a ajuns pana in finala). Antrenorul a discutat cu presa din Belgia si a fost cat se poate de sincer: Nu aveam armele necesare sa o ajut pe Simona. Nu vreau sa fiu antrenorul ei doar pentru a avea un salariu.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Simona Halep a intalnit-o pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )