Libnet.ro
UNICEF

21:15

S-a stabilit cand joaca Simona Halep in sferturi la Dubai

Online Sport Online Sport,
S-a stabilit cand joaca Simona Halep in sferturi la Dubai

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de joi a meciurilor din sferturile de finala. continuă pe Online Sport

S-a hotarat in privinta antrenorului. Decizia luata de Simona Halep la Dubai

Calificata in sferturile turneului WTA Premier 5 de la Dubai, Simona Halep a vorbit miercuri si despre ce are de gand in privinta angajarii unui antrenor.

Calificare pentru Simona Halep in sferturi la Dubai

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului de la Dubai dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata Lesiei Tsurenko, scor 6-3, 7-5.

Digisport Reactia geniala a Petrei Kvitova cnd a aflat ca Simona Halep a ramas din nou fara antrenor

Simona Halep a pus stop colaborarii cu Thierry Van Cleemput, dupa o perioada de proba si in perioada urmatoare va evolua fara antrenor. Halep nu este singura jucatoare ramasa fara antrenor. Naomi Osaka, castigatoarea ultimelor doua turnee de Grand Slam se afla in aceeasi situatie.

Culoar bun pentru Simona Halep la Dubai. Care e programul optimilor si de cine trebuie sa mai treaca jucatoarea noastra pentru a ajunge in finala

Simona Halep este in optimile de finala ale turneului de la Dubai, unde va juca azi impotriva ucrainenecei Lesia Tsurenko.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Simona Halep a intalnit-o pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi cu Belinda Bencic, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )