Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep in sferturi la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in sferturi la Cincinnati

Dupa un meci deloc usor castigat in fata australiencei Ashleigh Barty, o adversara incomoda, Simona Halep s-a calificat, vineri, in sferturile de finala la Cincinnati, faza a competitiei pe care o va disputa de asemenea vineri. continuă pe Online Sport

Halep, in sferturi la Cincinnati, dupa o victorie convingatoare in fata lui Ashleigh Barty. Simona va juca urmatorul meci peste cateva ore!

Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, vineri, pe australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-4, la turneul de la Cincinnati, reusind astfel sa se califice in sferturi. Meciul a.

VIDEO Victorie pentru Simona Halep la Cincinnati! Liderul mondial a trecut de Barty in doua seturi si se pregateste de un nou meci

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, dupa ce a invins-o pe Ashleigh Barty, din Australia, scor 7-5, 6-4.

Simona Halep e in optimi la Cincinnati: romanca a castigat sase puncte si a invins-o pe Tomljanovici

Simona Halep este in optimi la Cincinnati. Ea a stat doar cateva minute pe teren pentru a trece de Alja Tomljanovici.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Cincinnati

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat, vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, trecand in turul trei de sportiva australiana Ashleigh Barty, numarul 16 mondial si favorita 16, pe care.

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 6-4 / Halep, calificata n sferturi - Duelul cu Lesia Tsurenko este programat n aceasta noapte

Simona Halep 1 WTA) a obtinut a doua victorie consecutiva in fata australiencei Ashleigh Barty 16 WTA) in decurs de doar cateva zile, calificandu-se astfel in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati. Barty a fost agresiva si a reusit sa o puna de multe ori in dificultate pe romanca. Australianca a riscat foarte mult, cu mingi la limita, dar jucatoarea noastra a gestionat inteligent momentele importante si a fortat atat cat a fost nevoie pentru a obtine victoria. A fost 7-5, 6-4 pentru Halep, care va reveni pe teren peste cateva ore pentru duelul din sferturi cu Lesia Tsurenko 44 WTA).

Simona Halep, calificata in optimi la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, joi, in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari, dupa ce a dispus de au.

Simona Halep, in optimile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Ajla Tomljanovic

SimonaHalep, locul I WTA, s-a calificat, joi, in optimile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Ajla Tomljanovic Australia), locul 58 WTA, in trei seturi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3. Meciul a fost.

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC LIVE la CINCINNATI. ONLINE STREAM DIGISPORT - VIDEO

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC LIVE la CINCINNATI. Simona Halep, principala favorita a competitiei, va juca in turul secund cu Ajla Tomljanovic in fata careia a castigat in 2010.

LiveText Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 4-3 (dupa ora 21:30) / Ploua la Cincinnati

Meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ajla Tomljanovic 58 WTA), intrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3, va fi reluat in aceasta seara. Partida contand pentru turul al doilea al turneului de la Cincinnati va fi prima de pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 21:30 ora Romaniei).

LiveText Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 4-3 (dupa ora 22:00) / Ploua la Cincinnati

Meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ajla Tomljanovic 58 WTA), intrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3, va fi reluat in aceasta seara. Partida contand pentru calificarea in optimile turneului de la Cincinnati va fi prima de pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 22:00 ora Romaniei).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )