Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep, in sferturile turneului de la Dubai, dupa o noua victorie in fata ucrainencei Lesia Tsurenko

B1 B1,
Simona Halep, in sferturile turneului de la Dubai, dupa o noua victorie in fata ucrainencei Lesia Tsurenko

Simona Halep 2 WTA) a invins-o, miercuri, pe ucraineanca Lesia Tsurenko 23 WTA) in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Dubai, in doua seturi, cu scorul de 6-3, 7-5. continuă pe B1

Simona Halep, calificare cu emotii in turul al III-lea al turneului de la Dubai, dupa o victorie in fata lui Eugenie Bouchard

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o marti pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, in turul al II-lea al turneului Premier 5 de la Dubai, in doua seturi, cu scorul de 7-6 4), 6-4. Simona a avut nevoie de.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai (dupa 13:00)

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Calificare pentru Simona Halep in sferturi la Dubai

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului de la Dubai dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata Lesiei Tsurenko, scor 6-3, 7-5.

Cristian Tudor Popescu, reactie dupa calificarea Simonei Halep in sferturile turneului din Dubai: Vedea ca are ceea ce se cheama picioare de plumb

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 000 dolari,.

Simona Halep, avertisment pentru adversare inaintea turneului de la Dubai

Dupa finala pierduta la Doha, Simona Halep se intoarce pe terenul de tenis azi si va juca direct in turul al doilea al turneului de la Dubai.

Simona Halep a avut un mesaj special dupa ce a zdrobit-o pe Tsurenko! Cu ce echipa tehnica va ataca urmatoarele turnee (VIDEO)

Simona Halep a iesit triumfatoare din duelul cu Lesia Tsurenko, scor 6-3 / 7-5, si a ajuns in sferturile de finala de la WTA Dubai, acolo unde va da piept cu Suarez Navarro. Totusi, intrebarea de pe buzele.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai (marti, 12:00)

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai

Simona Halep a debutat, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Thierry Van Cleemput dezvaluie una dintre problemele pe care le-a avut in scurta colaborare cu Simona Halep

Simona Halep si belgianul Thierry Van Cleemput au incheiat colaborarea dupa mai putin de o saptamana si un singur turneu disputat, cel de la Doha.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )