Libnet.ro
UNICEF

00:06

WTA Dubai: Belinda Bencic, adversara Simonei Halep din sferturi dupa ce a salvat sase mingi de meci

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Belinda Bencic, adversara Simonei Halep din sferturi dupa ce a salvat sase mingi de meci

Belinda Bencic 45 WTA) va fi adversara Simonei Halep in sferturile turneului de la Dubai, dupa ce a salvat sase mingi de meci in setul decisiv si s-a impus cu scorul de 6-4, 2-6, 7-67) in fata Arynei Sabalenka 9 WTA). Tot in sferturi s-au calificat si Karolina Pliskova si Elina Svitolina, care au trecut de Alison Riske, respectiv Garbine Muguruza. continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi (Rezultatele zilei)

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 22 de minute.

Adversara Simonei din sferturile de la Dubai, calificare dupa ce a salvat 6 mingi de meci. Vezi palmaresul dintre cele doua si ce spune despre meciul cu Halep

Belinda Bencici va fi adversara de joi a Simonei Halep foto) din sferturile de finala ale turneului Dubai Tennis Championship.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Simona Halep a intalnit-o pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi cu Belinda Bencic, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Irina Bara si Dalila Jakupovic s-au calificat n optimi

Cuplul Irina Maria Bara/Dalila Jakupovic Romania/Slovenia) s-a calificat in optimile competitiei de la Dubai, dupa ce a invins echipa Belinda Bencic/Daria Kasatkina Elvetia/Rusia), scor 2-6, 6-4, 11-9. in turul urmator, ele le vor intalni pe Anna-Lena Groenefeld si Demi Schuurs Germania/Olanda), care au trecut de Mihaela Buzarnescu si Alicja Rosolska Romania/Polonia).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )