Libnet.ro
UNICEF

00:06

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi cu Belinda Bencic, nu nainte de ora 17:00

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi cu Belinda Bencic, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5. continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep vs Lesia Tsurenko se va disputa miercuri, n jurul orei 10:30

Organizatorii turneului Premier 5 de la Dubai au anuntat programul zilei de miercuri, disputa dintre Simona Halep si Lesia Tsurenko urmand sa aiba loc in jurul orei 10:30, ora Romaniei. Confruntarea va fi a doua a zilei de pe arena centrala. Partida va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa marti, n jurul orei 12:00

Organizatorii turneului Premier 5 de la Dubai au anuntat programul zilei de marti, disputa dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard urmand sa fie a treia de pe arena centrala se va disputa undeva dupa ora 12:00). Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Dubai: Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-3, 7-5 / Halep, calificata n sferturi - A saptea victorie consecutiva cu jucatoarea din Ucraina

Simona Halep a obtinut a doua victorie in fata Lesiei Tsurenko 23 WTA) in doar o saptamana. Dupa succesul de la Doha, numarul 2 WTA a invins-o pe jucatoarea din Ucraina si la Dubai, asigurandu-si calificarea in sferturile competitiei. A fost 6-3, 7-5 pentru Halep, dupa un meci cu multe schimburi lungi, dar si erori din partea ambelor jucatoare.

WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 7-6(4), 6-4/ Halep, n optimi dupa un meci echilibrat cu Bouchard

Cu o usoara oboseala acumulata dupa victoriile din ultima perioada, Simona Halep nu a fost in prima parte a meciului la un nivel foarte ridicat, numarul doi mondial castigand cu dificultate primul set 7-64)). Lucrurile s-au mai asezat in a doua mansa, una in care Simona a produs un tenis mai aproape de ceea ce poate oferi intr-o zi buna 6-4). Eugenie Bouchard a reusit una dintre cele mai bune evolutii din ultima perioada, jocul canadiancei fiind unul solid la total, doar noua puncte a avut in plus Halep). Dupa o victorie in doua seturi o ora si 42 de minute), Simona se califica in optimile turneului Premier 5 de la Dubai.

VIDEO WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 7-6(4), 6-4/ Halep, n optimi dupa un meci echilibrat cu Bouchard

Cu o usoara oboseala acumulata dupa victoriile din ultima perioada, Simona Halep nu a fost in prima parte a meciului la un nivel foarte ridicat a avut in total 23 de erori nefortate), numarul doi mondial castigand cu dificultate primul set 7-64)). Lucrurile s-au mai asezat in a doua mansa, una in care Simona a produs un tenis mai aproape de ceea ce poate oferi intr-o zi buna 6-4). Eugenie Bouchard a reusit una dintre cele mai bune evolutii din ultima perioada, jocul canadiancei fiind unul solid la total, doar noua puncte a avut in plus Halep). Dupa o victorie in doua seturi o ora si 42 de minute), Simona se califica in optimile turneului Premier 5 de la Dubai.

Halep, vesti bune din Dubai: Simona a aflat cand va juca in sferturi. Arabii i-au oferit cateva ore in plus de odihna

Simona Halep va reveni pe teren, joi, insa, daca pana acum a fost programata sa joace numai in sesiunea de dimineata, de aceasta data, ea va evolua sub lumina reflectoarelor.

WTA Dubai: Raluca Olaru si Darija Jurak, n sferturi la dublu - Au eliminat favoritele numarul doi

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )