Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cine va fi urmasa Simonei Halep la Roland Garros? Totul despre finala din acest an

Online Sport Online Sport,
Cine va fi urmasa Simonei Halep la Roland Garros? Totul despre finala din acest an

Jucatoarele Ashleigh Barty si Marketa Vondrousova se vor intalni, sambata, in finala turneului de la Roland Garros, de departe un ultim act prea putin anticipat. continuă pe Online Sport

Daniel Dobre, despre evolutia Simonei Halep la Roland Garros: Este aproape de forma maxima. A fost tensionata, mai ales in primele tururi

Simona Halep se afla in sferturi la Roland Garros, unde va juca miercuri impotriva Amandei Anisimova 17 ani, 51 WTA). Daniel Dobre, antrenorul campioanei en-titre de la Paris, considera ca Halep este aproape de forma maxima, precizand ca pe masura ce a avansat in turneu a jucat mai bine si a capatat incredere. El a mentionat ca eleva sa a fost tensionata mai ales in primele tururi ale competitiei.

DigiSport: O sa vedem pe internet mii de postari imbecile. Cea mai dura reactie dupa eliminarea Simonei Halep la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu e sigur ca pe internet, fanii tenisului o vor judeca aspru pe Simona Halep, dupa infrangerea neasteptata in fata numarului 51 WTA, Amanda Anisimova.

Reactiile presei internationale, dupa ce Amanda Anisimova a invins-o pe Simona Halep la Roland Garros

Infrangerea Simonei Halep in fata Amandei Anisimova a starnit reactii in intreaga lume. Americanca a uimit prin jocul sau foarte bun si este vazuta de cei mai multi drept o pretendenta serioasa la titlul de campioana la Roland Garros.

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

Test inedit pentru Simona Halep la Roland Garros! Raspunsul sportivei noastre cand a fost pusa sa recunoasca o fotografie cu Muzeul Luvru: Piramide (VIDEO)

Simona Halep a fost supusa unui test de echipa de marketing a turneului Roland Garros, fiind invitata Bonjour La France, acolo unde fost intrebata despre mai multe lucruri din domenii ce au legatura cu.

Cati bani a castigat Simona Halep la Roland Garros. A pierdut sume fabuloase, dar nici castigul nu e de neglijat

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros si a ratat ocazia de a castiga o suma fabuloasa. Nu se poate plange insa nici cu ce a incasat pana acum. Pentru traseul pana in sferturi, constanteanca s-a ales cu un cec in valoare de 415. 000 de euro. Simona [] .

Roland Garros, sub amenintarea intemperiilor. Sanse mari ca meciul Simonei Halep sa inceapa mai tarziu sau sa fie reprogramat pentru maine

Meciul dintre Simona Halep si Amanda Anisimova, din sferturile de finala de la Roland Garros, ar putea incepe mai tarziu decat ora la care a fost programat.

Halep, sub lupa presei mondiale: Cum a fost reflectata infrangerea neasteptata a Simonei la Roland Garros

Simona Halep a facut un meci sub asteptari cu Amanda Anisimova 51 WTA, 17 ani), o jucatoare care va evolua in semifinale, fara set pierdut la Paris.

Halep a analizat sansele semifinalistelor de la Roland Garros pentru castigarea trofeului. Pe cine mizeaza romanca

Eliminata joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, Simona Halep a vorbit despre semifinalele competitiei si si-a ales favoritele.

Roland Garros, in linie dreapta - Federer vs Nadal si supararea WTA ca semifinalele feminine vor fi departe de Chatrier

Turneul de la Roland Garros a ajuns la faza semifinalelor. Daca la masculin calculele hartiei au iesit perfect, iar organizatorii isi freaca mainile de bucurie Nadal vs Federer si Djokovic vs Thiem), la feminin a cazut si ultima mare favorita odata cu eliminarea Simonei Halep. Fara sa aiba drept de joc pe Chatrier, penultimul act de la fete le va aduce fata in fata pe Barty cu Anisimova si pe Konta cu Vondrousova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )