Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Dobre, intervievat de Mats Wilander: Cahill ne-a ajutat mult Care crede ca sunt ceilalti doi artizani ai succesului Simonei la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Daniel Dobre, intervievat de Mats Wilander: Cahill ne-a ajutat mult Care crede ca sunt ceilalti doi artizani ai succesului Simonei la Wimbledon

Invitat de Mats Wilander la microfonul Eurosport, antrenorul Simonei Halep, Daniel Dobre, a vorbit despre oamenii care au ajutat-o pe Simona sa castige al doilea Grand Slam din cariera. continuă pe Adevărul

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep: Am crezut ca poate face un turneu foarte bun. Nu este doar meritul meu, avem o echipa mare

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre succesul obtinut de eleva sa la Wimbledon, unde a castigat al doilea trofeu de Grand Slam din cariera. Tehnicianul a precizat ca a crezut ca Halep poate face un turneu bun, mai ales dupa meciul din turul trei cu Victoria Azarenka. Nu este doar meritul meu, avem o echipa mare. Darren Cahill a ajutat-o de asemenea si Ion Tiriac, a spus antrenorul romancei.

Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Wimbledon-ul, jucatoarele au inteles ca Serena are aproape 38 de ani, ca are un copil si ca pot sa forteze

A mai ramas putin timp pana la duelul Simonei cu Elina din semifinalele de la Wimbledon, iar Mats Wilander este de parere ca Halep are toate armele necesare pentru a o invinge pe Svitolina. Halep este mai buna ca ea la orice capitol, deci Svitolina trebuie sa fie creativa, a precizat, printre altele, Mats Wilander.

Mats Wilander, despre finala masculina: Este greu sa nu il vezi pe Novak Djokovic favorit

Mats Wilander 54 de ani), de sapte ori campion de Grand Slam, considera ca Novak Djokovic 32 de ani, nr. 1 ATP) este, cu siguranta, favorit in infruntarea cu Roger Federer 37 de ani, nr. 3 ATP) din finala masculina de la Wimbledon.

Mats Wilander dezvaluie cum o poate invinge Simona Halep pe Serena Williams: Aici va fi cheia meciului!

Serena Williams porneste ca favorita in finala de la Wimbledon, contra Simonei Halep, dar Mats Wilander crede ca jucatoarea noastra o poate invinge pe americanca.

Mats Wilander: Daca Serena serveste bine, va fi foarte greu pentru Halep

Mats Wilander a vorbit la Eurosport despre marea finala de pe tabloul feminin de simplu de la Wimbledon, acolo unde Serena Williams si Simona Halep se vor lupta sambata pentru castigarea trofeului. Daca Serena serveste bine, va fi foarte greu pentru Halep, a precizat fostul mare campion suedez.

Mats Wilander: Simona a fost jucatoarea mai buna la toate capitolele. E o zi mare pentru tenisul din Romania!

Expertul pe tenis al canalui Eurosport, fostul mare jucator de tenis suedez Mats Wilander, a disecat calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon.

Mats Wilander, inaintea semifinalei Halep - Svitolina: Simona ar trebui sa aiba un meci lejer

Specialistul Eurosport in materie de tenis, Mats Wilander a disecat meciul dintre Simona Halep si Elina Svitolina, partida din semifinalele turneului de la Wimbledon.

Daniel Dobre: Simona este independenta si poate face lucruri mari singura

Lui Daniel Dobre i-au dat lacrimile de bucurie in loja oficiala de la Wimbledon, dupa ce Simona Halep a cucerit titlul pe iarba de la All England Tennis Crocket Club.

Digi Sport: Ziaristii straini care au ras de Daniel Dobre, acum isi inghit cuvintele. Mi s-a parut incredibil la momentul respectiv

Simona Halep a reusit o calificare istorica in finala de la Wimbledon, dupa un meci fara emotii contra Elinei Svitolina, pe care a invins-o cu un categoric 6-1, 6-3. O declaratie a lui Daniel Dobre, din timpul Roland Garros, a starnit amuzamentul tuturor, dar acum capata o cu totul alta dimensiune.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )