Libnet.ro
UNICEF

01:05

Darren Cahill, despre aniversarea Simonei Halep: Felicitari pentru un 28 minunat. Hai sa-l facem pe 29 mai bun!

Adevărul Adevărul,
Darren Cahill, despre aniversarea Simonei Halep: Felicitari pentru un 28 minunat. Hai sa-l facem pe 29 mai bun!

Simona Halep 5 WTA) aniverseaza, astazi, 28 de ani. Momentul nu a trecut nemarcat de antrenorul sau, Darren Cahill, cu care tocmai s-a anuntat ca va relua colaborarea. continuă pe Adevărul

Darren Cahill, mesaj de ziua Simonei Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat, hai sa facem un al 29-lea an si mai bun!

Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care implineste, vineri, 28 de ani, in care o felicita pentru parcursul din al 28-lea an de viata si spera ca in al 29-lea, cand va reveni alaturi de ea, sa fie un an si mai bun.

Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat

Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care implines.

Simona Halep a implinit 28 de ani! Mesajul special pe care l-a primit de la Darren Cahill

Simona Halep implineste astazi, 27 septembrie, 28 de ani! Fanii abia au asteptat sa-i ofere felicitarile si urarile lor de bine campioanei Romaniei. Primul care a venit cu un mesaj special pentru Simo a fost chiar Darren Cahill. Ce i-a dorit acesta? Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Campioana a implinit 28 de ani .

Simona Halep, dubla-castigatoare de Mare Slem si varf de lance al sportului romanesc, implineste vineri 28 de ani. Mesajul lui Darren Cahill

Simona Halep, dubla-castigatoare de Mare Slem, implineste, vineri, 28 de ani. Darren Cahill, antrenorul alaturi de care a atins culmile gloriei, n-a putut rata ocazia de a-i face o urare in mediul online, spre.

Tudorel Toader, despre desfiintarea Comisiei Iordache: Felicitari, Marcel Ciolacu! Nu imi asum ce au facut altii

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, l-a felicitat pe presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, pentru desfiintarea Comisiei speciale pentru modificarea Legilor justitiei, al carei presedinte era Florin Iordache. Toader a subliniat ca nu isi asuma ce au facut altii pentru justitie, relateaza Mediafax.

Reactia Simonei Halep dupa victoria de la Wuhan. Ce a declarat romanca la finalul partidei

Simona Halep 6 WTA), cap de serie numarul 4, a invins-o, marti, 6-3, 6-2, pe Barbora Strycova, 34 WTA), calificandu-se in optimile de finala ale turneului de la Wuhan.

Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

Premierul Viorica Dancila nu comenteaza situatia Rovanei Plumb, respinsa de Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din cauza problemelor din declaratia de avere. La mai bine de 24 de ore de cand oficialii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )