Libnet.ro
UNICEF

13:30

Darren Cahill, mesaj de ziua Simonei Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat, hai sa facem un al 29-lea an si mai bun!

Hotnews Hotnews,
 Darren Cahill, mesaj de ziua Simonei Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat, hai sa facem un al 29-lea an si mai bun!

Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care implineste, vineri, 28 de ani, in care o felicita pentru parcursul din al 28-lea an de viata si spera ca in al 29-lea, cand va reveni alaturi de ea, sa fie un an si mai bun. continuă pe Hotnews

Darren Cahill, despre aniversarea Simonei Halep: Felicitari pentru un 28 minunat. Hai sa-l facem pe 29 mai bun!

Simona Halep 5 WTA) aniverseaza, astazi, 28 de ani. Momentul nu a trecut nemarcat de antrenorul sau, Darren Cahill, cu care tocmai s-a anuntat ca va relua colaborarea.

Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat

Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care implines.

Simona Halep a implinit 28 de ani! Mesajul special pe care l-a primit de la Darren Cahill

Simona Halep implineste astazi, 27 septembrie, 28 de ani! Fanii abia au asteptat sa-i ofere felicitarile si urarile lor de bine campioanei Romaniei. Primul care a venit cu un mesaj special pentru Simo a fost chiar Darren Cahill. Ce i-a dorit acesta? Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Campioana a implinit 28 de ani .

Simona Halep, dubla-castigatoare de Mare Slem si varf de lance al sportului romanesc, implineste vineri 28 de ani. Mesajul lui Darren Cahill

Simona Halep, dubla-castigatoare de Mare Slem, implineste, vineri, 28 de ani. Darren Cahill, antrenorul alaturi de care a atins culmile gloriei, n-a putut rata ocazia de a-i face o urare in mediul online, spre.

Reactia Simonei Halep dupa victoria de la Wuhan. Ce a declarat romanca la finalul partidei

Simona Halep 6 WTA), cap de serie numarul 4, a invins-o, marti, 6-3, 6-2, pe Barbora Strycova, 34 WTA), calificandu-se in optimile de finala ale turneului de la Wuhan.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )