Libnet.ro
UNICEF

17:15

Darren Cahill, PRIMA REACTIE dupa reluarea colaborarii cu Simona Halep: Renunti la desert de anul viitor (VIDEO)

B1 B1,
Darren Cahill, PRIMA REACTIE dupa reluarea colaborarii cu Simona Halep: Renunti la desert de anul viitor (VIDEO)

Darren Cahill aavut , vineri, o prima reactie dupa ce a revenit in echipa Simonei Halep. Abia astept 2020, Simona Halep. Asta inseamna ca renunti la desert de anul viitor, corect?, a scris. continuă pe B1

Darren Cahill, dupa reluarea colaborarii cu Simona Halep: Renunti la desert de anul viitor

Darren Cahill a raspuns cu un mesaj amuzant dupa ce Simona Halep a anuntat pe retelele de socializare reluarea colaborarii cu tehnicianul australian.

Alex Bodi, prima reactie dupa ce ar fi batut-o pe Bianca Dragusanu. Confirma sau infirma scandalul?

Bianca Dragusanu si Alex Bodi surprind din noude data asta cu un conflict. Dupa despartiri si impacari care si-au pierdut deja sirul, Alex Bodi a fost surprins intr-un moment socant. Acesta ar fi batut-o pe fosta sotie a lui Victor Slav dupa ce i-ar fi gasit niste conversatii pe o retea de socializare cu altcineva.

Tariceanu, prima reactie dupa excluderea membrilor ALDE: S-au vandut pentru o functie! Au tradat partidul

Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca excluderea membrilor ALDE a fost legala, dar si ca decizia a venit ca urmare a unei nevoi de a lua o hotarare. Decizia de excludere a fost luata conform statutulu.

Klaus Iohannis, o prima reactie astazi, la ora 17.00, dupa noile propuneri de ministri trimise de Viorica Dancila.

Presedintele Klaus Iohannis va avea o prima reactie dupa noile propuneri de ministri trimise de premier. Seful statului va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, la ora 17. 00, fiind de asteptat ca presedintele sa respinga si noile propuneri de ministri si sa ii ceara din nou Vioricai Dancila sa mearga in Parlament pentru votul de incredere.

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

DigiSport: Prima reactie a lui Cristian Tudor Popescu dupa ce Simona Halep a anuntat reluarea colaborarii cu Darren Cahill

Cristian Tudor Popescu e incantat de revenirea lui Darren Cahill alaturi de Simona Halep, din 2020. E convins ca antrenorul australian e singurul care o poate face pe romanca sa joace precum la Roland Garros 2018, cand a cucerit primul trofeu de Grand Slam din cariera.

CTP, reactie fabuloasa, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va colabora iar cu Darren Cahill: E capsomana!

Cristian Tudor Popescu a oferit o reactie fabuloasa, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va colabora din nou cu antrenorul Darren Cahill. Gazetarul este de parere ca cei doi vor face o echipa buna in noul sezon si ca numarul 6 WTA va face in continuare performanta in tenis. CTP, despre Simona Halep: Nu .

Darren Cahill o va antrena din nou pe Simona Halep. Anuntul OFICIAL facut de castigatoarea de la Wimbledon (VIDEO)

Simona Halep 26 ani, 6 WTA) a anuntat, joi, ca Darren Cahill 53 de ani) va reveni in staff-ul ei tehnic, incepand din urmatorul sezon. Salutare, am vesti interesante pentru voi. Dupa un an de zile fara el.

De ce l-a ales Simona Halep tocmai pe Darren Cahill sa-i fie din nou antrenor. Asta a stat in spatele deciziei

Simona Halep a anuntat ca a reluat colaborarea cu Darren Cahill, antrenorul alaturi de care a cucerit 8 trofee majore. Motivul este lesne de inteles. Australianul a fost cel care a ajutat-o pe Simona sa depaseasca momentele de cadere psihica din timpul meciurilor importante. Numarul 6 WTA a facut anuntul pe contul personal de Facebook, .

Darren Cahill confirma revenirea alaturi de Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a confirmat, vineri, revenirea alaturi de jucatoarea Simona Halep din 2020.

ştiri din Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )