Libnet.ro
UNICEF

09:00

DigiSport: O sa vedem pe internet mii de postari imbecile. Cea mai dura reactie dupa eliminarea Simonei Halep la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: O sa vedem pe internet mii de postari imbecile. Cea mai dura reactie dupa eliminarea Simonei Halep la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu e sigur ca pe internet, fanii tenisului o vor judeca aspru pe Simona Halep, dupa infrangerea neasteptata in fata numarului 51 WTA, Amanda Anisimova. continuă pe Hotnews

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] .

ALERTA METEO Cod galben de furtuni pentru cea mai mare parte a tarii, pana la ora 22.00

Furtunile si pploile torentiale continua sa faca ravagii joi in cea mai mare parte a tarii, potrivit unei avertizari cod galben emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabile in intervalul orar 10. Toata tara se va afla sub o informare de vreme rea pana pe 10 iunie.

Rihanna, oficial cea mai bogata artista din lume! Ce avere impresionanta are

Rihanna a devenit oficial cea mai bogata artista din lume, intrecandu-le pe Beyonce, Madonna, Celine Dion si Taylor Swift! Iata ce avere impresionanta are vedeta! .

(P) Cea mai inalta cladire din Romania se construieste la Timisoara

In proiectul mixt Iulius Town Timisoara denumit anterior Openville) lucrarile avanseaza la cea mai inalta cladire din Romania, United Business Center 0 UBC 0). Cu dimensiuni ametitoare - 155 de metri, 27 de etaje, peste 52. 000 metri patrati suprafata.

Care este considerata cea mai frumoasa floare din lume? Nu te-ai fi asteptat tocmai la ea

Indiferent daca ai sau nu o afinitate pentru flori, de-a lungul timpului, ti-ai dezvoltat niste preferinte in acest domeniu si, pe unele dintre ele, le consideri cele mai frumoase. La ora actuala, centralizate, exista mai mult de 200. 000 de specii de flori raspandite in fiecare colt al mapamondului. Ele impresioneaza printr-un colorit aparte, se diferentiaza [] .

Care este cea mai veche meserie din lume? Nu, nu este prostitutia. Ce indeletniciri aveau oamenii

Ai auzit deseori ca prostitutia este cea mai veche meserie din lume. in practica, realitatea pe care o cunoastem cu totii este gresita. indeletnicirile popoarelor din timpuri preistorice erau mult mai elaborate decat ai crede la prima vedere. De curand, una dintre cele mai vechi zicale a fost desfiintata. in medii academice, prostitutia nu mai [] .

Rihanna, cantareata cu cea mai mare avere din intreaga lume

Rihanna a devenit cea mai bogata cantareata din lume, cu o avere estimata la 600 de milioane de dolari.

Un nou succes pentru Simona Halep. A reusit cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul profesionist feminin, a anuntat, miercuri,.

Rihanna, cea mai bogata cantareata din lume: cum a reusit sa stranga o averea uriasa desi nu a mai lansat un album de trei ani

Rihanna 31 de ani) a fost desemnata de revista Forbes cea mai bogata cantareata din lume, artista reusind sa stranga o avere impresionanta chiar daca nu a mai lansat un album de trei ani.

Rihanna, cea mai bogata cantareata din lume: cum a reusit sa stranga o avere uriasa desi nu a mai lansat un album de trei ani

Rihanna 31 de ani) a fost desemnata de revista Forbes cea mai bogata cantareata din lume, artista reusind sa stranga o avere impresionanta chiar daca nu a mai lansat un album de trei ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )