Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dupa victoria Simonei Halep la Paris, romanii iau cu asalt Wimbledonul: S-au dublat cererile!

Adevărul Adevărul,
Dupa victoria Simonei Halep la Paris, romanii iau cu asalt Wimbledonul: S-au dublat cererile!

Succesul Simonei Halep la Paris le-a stimulat romanilor apetitul pentru tenis si pentru victorii. Ei s-au repezit sa isi rezerve un loc la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Alte reactii din presa internationala dupa revenirea Simonei Halep: ntmpinata ca un star rock; A revenit ca o vedeta si a fost aclamata de 20.000 de fani pe Arena Nationala

Presa internationala a scris, luni, despre revenirea Simonei Halep in Romania, dupa ce a castigat tilul la Roland Garros, potrivit news. ro. Sub titlul Revenirea triumfala a Simonei Halep in Romania dupa titlul obtinut la Roland Garros, Le Fiagro a scris ca peste 15. 000 de persoane au sarbatorit primul titlu de grand slam al numarului 1 mondial pe stadionul national din Bucuresti.

Gigi Becali, declaratii halucinante dupa triumful Simonei Halep: Oile lor umplu drumul cand trec! Vorbeam direct cu Hristos si tineam crucea la piept

Succesul Simonei Halep de la Roland Garros l-a determinat pe patronul Stelei sa declare niste lucruri mai putin obisnuite.

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbeldon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbeldon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbledon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbledon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

Presa internationala despre revenirea Simonei Halep in Romania si momentul Firea

Primirea Simonei Halep pe cel mai mare stadion al tarii si entuziasmul celor 20. 000 de suporteri prezenti pe Arena Nationala au facut inconjurul lumii.

Replica USTURATOARE a romanilor dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: E de FIER! E de FIER! Imaginea de senzatie care a devenit VIRALA (FOTO)

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura dupa victoria Simonei Halep de la turneul de Grand Slam de la Paris, desenul avand atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier.

Simona Halep si titlul de la Roland Garros: Romnii iau cu asalt Londra - Numar dublu de rezervari facute pe Airbnb pentru perioada turneului de la Wimbledon

Portalul Airbnb a anuntat ca numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbeldon, 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat Roland Garros-ul.

N-ai cum sa nu plangi pentru aceasta fata minunata. O mare vedeta a tenisului face o plecaciune in fata Simonei Halep

Simona Halep a cucerit primul ei titlu de Grand Slam din cariera, iar ecourile succesului de la Paris nu s-au stins.

LOVITURA pentru tatal SIMONEI HALEP, la scurt timp dupa FINALA de la Roland Garros: Este EXECUTAT SILIT. Ce urmeaza sa i se intample

Tatal numarului unud mondial in tenisul feminin, Stere Halep, este executat silit de Fisc, dupa ce fiica lui a castigat 2,2 milioane de euro la Roland Garros. Totul i se trage de la datoriile acumulate de una.

Liviu Dragnea l-a dat afara pe coordonatorul online al PSD pentru fake news-ul cu huiduiala Simonei Halep pe Arena Nationala

George Harabagiu, coordonatorul online al PSD, a fost dat afara de Liviu Dragnea dupa ce pe conturile de Facebook ale mai multor organizatii PSD au aparut mesaje in care se sustinea ca Simona Halep a fost huiduita pe Arena Nationala si ovationata la mitingul social-democratilor. L-am concediat, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )