Libnet.ro
UNICEF

21:30

FED Cup. Romania conduce Franta, dupa victoria Simonei Halep

Antena3 Antena3,
FED Cup. Romania conduce Franta, dupa victoria Simonei Halep

Romania conduce Franta cu 1-0, in semifinalele Fed Cup, dupa ce Simona Halep, numarul doi mondial in tenisul feminin, a invins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-3, 6-1, sambata, intr-un meci jucat in Kindarena di. continuă pe Antena3

FED Cup. Romania si Franta sunt la egalitate, dupa victoria Simonei Halep si infrangerea Mihaelei Buzarnescu

Update:Echipele Romaniei si Frantei sunt la egalitate, 1-1, in semifinalele Fed Cup, dupa ce Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de Caroline Garcia cu 6-3, 6-3, sambata, la Rouen, in al doilea meci de.

in primul meci al semifinalei Fed Cup, Halep o bate pe Mladenovici, 6-3 6-1, si Romania conduce Franta la ea acasa

Romania a castigat primul punct in meciul istoric cu echipa Frantei, din semifinala de Fed Cup, care se joaca in acest weekend la Rouen.

Start perfect in Fed Cup! Simona Halep aduce primul punct contra Frantei

Romania conduce Franta la Rouen dupa primul meci de simplu al semifinalei Fed Cup, o partida pe care Simona Halep a castigat-o in fata Kristinei Mladenovic dupa doua seturi, scor 6-3, 6-1.

FOTO Cum a fost surprinsa Simona Halep pe strazile din Rouen, inaintea meciului de Fed Cup dintre Franta si Romania

Simona Halep se pregateste alaturi de colegele sale, pentru semifinala de Fed Cup, in care Franta va intalni Romania, in acest weekend.

in prima zi a semifinalei Fed Cup, Halep confirma, Buzarnescu dezamageste. Franta si Romania sunt la egalitate

Romania si Franta si-au impartit victoriile in prima zi a semifinalei Fed Cup, dupa ce Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de Caroline Garcia cu 6-3, 6-3, la Rouen, in al doilea meci de simplu.

Nostradamus de Romania: George Cosac a explicat cu ce scoruri se poate incheia duelul Franta Romania in Fed Cup

Dupa ce le-a propus francezilor ca, in loc sa se joace la ei, semifinala de Fed Cup sa fie gazduita de noi, presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT) a mai facut, astazi, o declaratie memorabila.

Romania 1-1 Franta in semifinalele Fed Cup: Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de Caroline Garcia. Calificare in finala se decide duminica

Prima zi a semifinalei dintre Franta si Romania din semifinalele Fed Cup se incheie la egalitate, 1-1. Dupa ce Halep a inceput cu o victorie clara, Mihaela Buzarnescu a trebui sa se lase recunoasca infranta.

Romania 1-0 Franta in semifinalele Fed Cup: Simona Halep o invinge fara problemele pe Mladenovic in primul meci al confruntarii

Romania de debutat cu dreptul in disputa cu Franta din semifinalele Fed Cup! Simona Halep si-a respectat statul de favorita si s-a impus fara emotii impotriva Kristinei Mladenovic. Dupa un meci de o ora s.

LIVE TEXT Meciul doi al semifinalei Fed Cup dintre Franta si Romania! Caroline Garcia - Mihaela Buzarnescu

La Rouen, in fata a 5. 000 de spectatori, Mihaela Buzarnescu si Caroline Garcia se intalnesc acum in meciul secund al semifinalei de Fed Cup dintre Romania si Franta.

LIVE TEXT Meciul doi al semifinalei Fed Cup dintre Franta si Romania! Garcia ii ia primul set Mihaelei Buzarnescu

La Rouen, in fata a 5. 000 de spectatori, Mihaela Buzarnescu si Caroline Garcia se intalnesc acum in meciul secund al semifinalei de Fed Cup dintre Romania si Franta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )