Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO Cine e Ekaterina Alexandrova, adversara Simonei Halep la Cincinnati si care este pasiunea neobisnuita a rusoaicei stabilita la Praga

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine e Ekaterina Alexandrova, adversara Simonei Halep la Cincinnati si care este pasiunea neobisnuita a rusoaicei stabilita la Praga

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Cincinnati, direct in turul secund, unde o va intani pe Ekaterina Alexandrova,. continuă pe Adevărul

WTA Cincinnati: Ekaterina Alexandrova (43 WTA), adversara Simonei Halep din turul doi

Ekaterina Alexandrova, Rusia - locul 43 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Cu cine joaca in turul 2

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Constanteanca va juca, miercuri, 14 august 2019, impotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova, care a trecut in primul tur de Carla Suarez Navaro, scor 6-4, 6-1. Halep si Alexandrova se vor intalni in premiera in circuitul WTA. Simona Halep Ekaterina Alexandrova, in turul 2 la Cincinnati Simona Halep .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Ekaterina Alexandrova, in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep debuteaza miercuri, 14 august 2019, in turul 2 la Cincinnati. Numarul 4 mondial o intalneste pe Ekaterina Alexandrova locul 43 WTA), de la ora 18:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Digi Sport 2 transmite .

Simona Halep Ekaterina Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4. Campioana de la Wimbledon a revenit senzational la Cincinnati. VIDEO

Simona Halep Ekaterina Alexandrova se joaca miercuri, 14 august 2019, in turul 2 al turneului de la Cincinnati. Partida este programata pentru ora 18:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu .

WTA Cincinnati: Simona Halep va debuta miercuri la competitia americana (duel cu Ekaterina Alexandrova de la ora 18:00)

Simona Halep, numarul 4 mondial, va juca, astazi, de la ora 18:00, cu jucatoarea din Rusia Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, in turul doi al turneului de la Cincinnati.

Simona Halep, THRILLER in primul meci de la Cincinnati: A trecut cu greu de rusoaica Alexandrova. Ce adversara de TOP o asteapta in optimi (FOTO)

Simona Halep 27 de ani, locul 4 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati, dupa ce a invins-o greu pe rusoaica Ekaterina Alexandrova 24 de ani, 43 WTA), aflata intr-o.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Ekaterina Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4 Victoria valorii - Halep, in optimile competitiei

Fara sa fie la un nivel prea ridicat din punct de vedere fizic acest lucru s-a vazut in primul rand la capitolul deplasare), Simona Halep a luptat pentru fiecare minge, a crezut in sansa ei si a avut puterea sa intoarca un meci care parea ca merge spre o victorie a Ekaterinei Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4). A fost genul de partida care ne-a dovedit ca uneori jucatorii mari castiga chiar si atunci cand nu se afla intr-o zi fasta. Confruntarea a durat doua ore si doua minute urmeaza Madison Keys sau Daria Kasatkina).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )