Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO VIDEO Val de mesaje pe retelele de socializare dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Azi ne-ai facut din nou sa ne-ntrebam daca te meritam - HC Dobrogea Sud

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Val de mesaje pe retelele de socializare dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Azi ne-ai facut din nou sa ne-ntrebam daca te meritam - HC Dobrogea Sud

Simona Halep s-a impus sambata la Wimbledon dupa o evolutie de exceptie in fata Serenei Williams, cea care a triumfat de sapte ori pe iarba londoneza de-a lungul carierei. A fost 6-2, 6-2 pentru jucatoarea noastra, dupa doar 55 de minute de joc. Performanta Simonei a atras o multime de mesaje pe retelele sociale. Nadia Comaneci, Horia Tecau, echipele de fotbal FC Viitorul, CFR Cluj sau echipele de handbal HC Dobrogea Sud Constanta si CSM Bucuresti au felicitat-o pe noua campioana de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Halep, uluita dupa victoria de la Wimbledon: Nu am jucat niciodata un meci mai bun de atat

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o pe americanca Serena Williams in finala cu 6-2, 6-2. Halep a avut o prima reactie dupa victoria de.

ILIE NASTASE, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Este cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc

Fostul juctator de tenis, Ilie Nastase, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca victoria obtinuta de Simona Halep in finala turneului de la Wimbledon reprezinta cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc.

DANCILA, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj publicat, astazi, pe Facebook.

IOHANNIS, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: O victorie exceptionala pentru tenisul romanesc

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj publicat, astazi, pe Facebook.

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

Trupa Andre s-a reunit si a dat Reset la inima: Tarziu, dar am revenit. Vom continua atat timp cat fanii isi vor dori acest lucru FOTO VIDEO

Dupa 17 ani de la destramarea trupei Andre, care a facut furori la sfarsitul anilor 90, Andreea Balan si Andreea Antonescu s-au reunit si au lansat o noua piesa, Reset la inima, in cadrul unui concert privat.

FOTO VIDEO Revolta la Paclisa, cartierul din Alba Iulia terorizat de un urs: Nu mai avem liniste si nu mai putem dormi

Zeci de cetateni din cartierul Paclisa al orasului Alba Iulia s-au adunat miercuri, 10 iulie, in fata locuintei unui localnic atacata de un urs agresiv in timpul noptii. Oamenii au protestat fata de indiferenta autoritatilor si au cerut ca ursul sa fie prins sau chiar impuscat. Miercuri dupa-amiaza este programata o goana pentru prinderea animalului salbatic.

Tariceanu dupa victoria lui Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din f.

Viorica Dancila, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj postat sambata pe Facebook. Felicitari campioanei Romaniei! Fel.

Dancila dupa victoria lui Halep la Wimbledon: Ne-ai umplut inimile de bucurie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Gran.

ştiri din Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )