Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gigi Becali, declaratii halucinante dupa triumful Simonei Halep: Oile lor umplu drumul cand trec! Vorbeam direct cu Hristos si tineam crucea la piept

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali, declaratii halucinante dupa triumful Simonei Halep: Oile lor umplu drumul cand trec! Vorbeam direct cu Hristos si tineam crucea la piept

Succesul Simonei Halep de la Roland Garros l-a determinat pe patronul Stelei sa declare niste lucruri mai putin obisnuite. continuă pe Adevărul

Hagi, emotionat in tribunele de la Roland Garros. Ce a spus Regele dupa triumful Simonei Halep si cum s-a simtit ca roman

Gheorghe Hagi s-a aflat in tribunele arenei pe care Simona Halep a castigat primul Grand slam din cariera ei de tenis.

Kaus Iohannis, prima reactie dupa victoria Simonei Halep

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa victoria Simonei Halep. Seful statului a tinut sa o felicite pe jucatoarea de tenis dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Felicitari, Simona Halep,.

CRISTINA NEAGU, mesaj DUR dupa performanta SIMONEI HALEP: Aceasta fata nu are ce sa datoreze Romaniei

Cristina Neagu a transmis un mesaj emotionant despre liderul unu mondial in tenisul feminin, in care lauda performantele Simonei Halep dupa victoria de la Roland Garros. Vreau sa o felicit pe Simona pe.

Site-ul oficial Roland-Garros, dupa victoria Simonei Halep: S-a nascut o campioana. Halep alunga fantomele

Site-ul oficial al turneului de la Roland Garros noteaza, sambata, dupa ce Simona Halep a castigat ultimul act cu Sloane Stephens, ca romanca a alungat fantomele, dupa ce a pierdut precedentele trei.

Nadia Comaneci, mesaj emotionant dupa victoria Simonei Halep:Aveam o presimtire, venise randul ei

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a declarat ca s-a hotarat sa se deplaseze la Paris pentru a o sustine pe Simona Halep la finala de la Roland Garros dupa ce a vazut-o pe romanca in semifinala cu Garbine.

Ilie Nastase, declaratie memorabila dupa victoria Simonei Halep de la Roland Garros

Ilie Nastase, dublu castigator al turneului de la Roland Garros, a oferit o declaratie de pus in rama dupa victoria Simonei Halep.

Declaratie soc dupa victoria Simonei Halep de la Roland Garros

Ion Tiriac a oferit o declaratie socanta dupa primul trofeu de Grand Slam castigat de Simona Halep, la Roland Garros. Simona a facut un meci modest. Are un merit enorm ca a stat cu adversara ei tot.

Prima reactie a lui Darren Cahill, dupa victoria Simonei Halep: A reusit ceva extraordinar si ar trebui sa sarbatoriti in Romania

Antrenorul Darren Cahill a declarat ca Simona Halep a reusit ceva extraordinar prin castigarea Roland Garros-ului si succesul ei ar trebui sarbatorit in intreaga Romanie. Sunt foarte mandru de ea, este.

Ilie Nastase, prima reactie dupa victoria Simonei Halep

Fostul mare tenisman roman, Ilie Nastase, a declarat, sambata seara, pentru AGERPRES, ca Simona Halep a spart gheata impunandu-se la Roland Garros, si a precizat ca i-a transmis acesteia sa fie.

Alte reactii din presa internationala dupa revenirea Simonei Halep: ntmpinata ca un star rock; A revenit ca o vedeta si a fost aclamata de 20.000 de fani pe Arena Nationala

Presa internationala a scris, luni, despre revenirea Simonei Halep in Romania, dupa ce a castigat tilul la Roland Garros, potrivit news. ro. Sub titlul Revenirea triumfala a Simonei Halep in Romania dupa titlul obtinut la Roland Garros, Le Fiagro a scris ca peste 15. 000 de persoane au sarbatorit primul titlu de grand slam al numarului 1 mondial pe stadionul national din Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )