Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ilie Nastase: Vreau ca parintii sa nu-si forteze copiii sa joace tenis daca nu le place. Sunt foarte multi care gandesc ca sportul asta aduce bani (VIDEO)

B1 B1,
Ilie Nastase: Vreau ca parintii sa nu-si forteze copiii sa joace tenis daca nu le place. Sunt foarte multi care gandesc ca sportul asta aduce bani (VIDEO)

Fostul tenismen Ilie Nastase, castigator al trofeului de la Roland Garros in 1973, a vorbit luni, in cadrul emisiunii Se intampla acum despre victoria Simonei Halep de la Franch Open, precizand ca acum,. continuă pe B1

ILIE NASTASE sare la gatul adversarei lui HALEP! A bagat FRICA in americanca: Asta i-am transmis

Ilie Nastase a reactionat dupa declaratia oferita de adversara lui Simona Halep in finala de la Roland Garros, americanca Sloane Stephens. Niciun avantaj pentru Halep pentru ca eu am un titlu, iar ea nu.

Ilie Nastase la televizor

La inceputul anilor 70 Romania era fascinata de ascensiunea fara precedent in tenisul international a doi sportivi romani care ajunsesera sa cistige separat sau impreuna marile turnee de tenis de la US Open sau Roland Garros: Ion Tiriac si Ilie Nastase.

FOTO Ilie Nastase, un copil de 71 de ani: Cum a fost surprins pe strazile Capitalei, dupa ce a ramas fara carnet

Ilie Nastase lasa impresia ca face tot posibilul sa iasa in evidenta, dorind sa fie mereu in atentia publicului si a presei.

Ilie Nastase, declaratie memorabila dupa victoria Simonei Halep de la Roland Garros

Ilie Nastase, dublu castigator al turneului de la Roland Garros, a oferit o declaratie de pus in rama dupa victoria Simonei Halep.

Ilie Nastase, prima reactie dupa victoria Simonei Halep

Fostul mare tenisman roman, Ilie Nastase, a declarat, sambata seara, pentru AGERPRES, ca Simona Halep a spart gheata impunandu-se la Roland Garros, si a precizat ca i-a transmis acesteia sa fie.

Ilie Nastase a sunat-o pe Simona Halep. Ce sfat i-a transmis sportivei

Ilie Nastase a declarat, inaintea marii finale dintre Simona Halep si Sloane Stephens, ca nu vede cine o poate bate pe Halep, daca ea joaca la fel ca in meciul cu Muguruza. Dupa meciurile cu Kerber si.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )