Libnet.ro
UNICEF

10:45

Kristina Mladenovic, dupa ce a pierdut in fata Simonei Halep: E dificil pentru mine sa accept un scor ca acesta

Hotnews Hotnews,
 Kristina Mladenovic, dupa ce a pierdut in fata Simonei Halep: E dificil pentru mine sa accept un scor ca acesta

Kristina Mladenovic a fost invinsa acasa de Simona Halep, in primul meci din semifinalele Fed Cup, in doua seturi, scor 3-6, 1-6, dupa o ora si 40 de minute de joc. La finalul partidei, jucatoarea din Franta a recunoscut ca fostul lider mondial a fost mai buna si ca a meritat sa castige. continuă pe Hotnews

LiveText FOTOGALERIE Caroline Garcia vs Mihaela Buzarnescu (dupa ora 17:05); Kristina Mladenovic vs Simona Halep 3-6, 1-6

Simona Halep a invins-o pe Kristina Mladenovic, scor 6-3, 6-1, si i-a adus primul punct Romaniei in confruntarea cu Franta din semifinalele FedCup. Simona a jucat excelent pe serviciul adversarei a avut mingi de break in fiecare game - 17 in total), a facut cinci break-uri si s-a impus dupa o ora si 40 de minute. Kiki a resimtit presiunea publicului romanii au dominat Kindarena), a tinut aproape de jucatoarea noastra pana la 3-3 in primul set, insa a facut 35 de erori nefortate fata de 19 ale Simonei). Ramane de vazut daca Mladenovic va fi folosita si in meciul de maine, aceasta fiind principala arma a francezilor la dublu. Confruntarea din Rouen va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Telekom Sport 3 si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText FOTOGALERIE Caroline Garcia vs Mihaela Buzarnescu 4-3; Kristina Mladenovic vs Simona Halep 3-6, 1-6

Simona Halep a invins-o pe Kristina Mladenovic, scor 6-3, 6-1, si i-a adus primul punct Romaniei in confruntarea cu Franta din semifinalele FedCup. Simona a jucat excelent pe serviciul adversarei a avut mingi de break in fiecare game - 17 in total), a facut cinci break-uri si s-a impus dupa o ora si 40 de minute. Kiki a tinut aproape de jucatoarea noastra pana la 3-3 in primul set, insa a resimtit presiunea publicului romanii au dominat Kindarena) si a facut 35 de erori nefortate fata de 19 ale Simonei). Ramane de vazut daca Mladenovic va fi folosita si in meciul de maine, aceasta fiind principala arma a francezilor la dublu. in sala Kindarena Rouen) urmeaza partida dintre Caroline Garcia 21 WTA) si Mihaela Buzarnescu 30 WTA). Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum. Confruntarea din Rouen va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Telekom Sport 3 si LiveText pe HotNews. ro.

FED Cup. Romania conduce Franta, dupa victoria Simonei Halep

Romania conduce Franta cu 1-0, in semifinalele Fed Cup, dupa ce Simona Halep, numarul doi mondial in tenisul feminin, a invins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-3, 6-1, sambata, intr-un meci jucat in Kindarena di.

LiveText FOTOGALERIE Kristina Mladenovic vs Simona Halep (de la ora 15:00)

Meciul dintre Kristina Mladenovic si Simona Halep da startul intalnirii dintre Franta si Romania din semifinalele FedCup. Jucatoarea de pe locul 66 WTA cea mai buna clasare - locul 10 in octombrie 2017) o conduce cu 3-2 pe romanca in confruntarile directe, insa ultima partida disputata de cele doua a avut loc pe zgura si a fost castigata de jucatoarea noastra finala de la Madrid 2017). Confruntarea din sala Kindarena Rouen, 4. 976 de locuri) va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Telekom Sport 3 si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText FOTOGALERIE Kristina Mladenovic vs Simona Halep 3-5

Meciul dintre Kristina Mladenovic si Simona Halep da startul intalnirii dintre Franta si Romania din semifinalele FedCup. Jucatoarea de pe locul 66 WTA cea mai buna clasare - locul 10 in octombrie 2017) o conduce cu 3-2 pe romanca in confruntarile directe, insa ultima partida disputata de cele doua a avut loc pe zgura si a fost castigata de jucatoarea noastra finala de la Madrid 2017). Confruntarea din sala Kindarena Rouen, 4. 976 de locuri) va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Telekom Sport 3 si LiveText pe HotNews. ro.

FedCup, semifinale: Kristina Mladenovic vs Simona Halep, primul meci al confruntarii de la Rouen; Mihaela Buzarnescu, a doua racheta a Romaniei

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor contand pentru disputa dintre Franta si Romania, din semifinalele FedCup 20-21 aprilie). Balul din Kindarena va fi deschis de confruntarea dintre Kristina Mladenovic si Simona Halep. Ziua de sambata va fi incheiata de disputa dintre Caroline Garcia si Mihaela Buzarnescu, aleasa a doua racheta a echipei tricolore. Partidele vor putea fi urmarite in direct pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

Cronica de la fata locului: Oala sub presiune, rapita si suprematia Simonei Halep (6-3, 6-1 cu Kristina Mladenovic)

Kindarena a fost o adevarata oala sub presiune la meciul Simonei cu Kiki, un test pentru urechile multora. Cele doua galerii s-au intrecut in incurajari, spectacolul din tribune fiind unul total. Pata galbena de rapita a avut castig de cauza in marea albastra, la fel si Halep 6-3, 6-1) in fata lui Mladenovic. Simo s-a eliberat de presiune, a stiut cand si cum sa accelereze, iar victoria a confirmat calculele hartiei: Romania - Franta 1-0.

FOTOGALERIE Simona Halep (6-3, 6-1 vs Kristina Mladenovic) si Caroline Garcia (6-3, 6-3 vs Mihaela Buzarnescu) au adus cate un punct pentru cele doua echipe; Finalista va fi decisa duminica

Caroline Garcia a egalat pentru Franta in confruntarea cu Romania din semifinalele FedCup, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu, scor 6-3, 6-3. Mihaela a inceput slab partida, a avut o revenire de moment, insa o dubla greseala in momentul in care servea pentru 4-4 a facut-o sa isi piarda increderea si concentrarea. Setul secund a debutat mult mai echilibrat, insa Miki a mai facut un singur punct in ultimele trei game-uri. Meciul a durat o ora si 27 de minute. in prima partida, Simona Halep a castigat in fata Kristinei Mladenovic, scor 6-3, 6-1. Finalista competitiei va fi decisa duminica, in sala Kindarena din Rouen.

Prima reactie a Simonei Halep dupa tragerea la sorti a meciurilor cu Franta

Simona Halep, numarul unu din echipa de Fed Cup a Romaniei, a oferit prima reactie dupa tragerea la sorti care a avut loc vineri dupa-amiaza la Rouen.

FED Cup. Romania si Franta sunt la egalitate, dupa victoria Simonei Halep si infrangerea Mihaelei Buzarnescu

Update:Echipele Romaniei si Frantei sunt la egalitate, 1-1, in semifinalele Fed Cup, dupa ce Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de Caroline Garcia cu 6-3, 6-3, sambata, la Rouen, in al doilea meci de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )