Libnet.ro
UNICEF

01:05

LiveText FOTOGALERIE Caroline Garcia vs Mihaela Buzarnescu (dupa ora 17:05); Kristina Mladenovic vs Simona Halep 3-6, 1-6

Hotnews Hotnews,
 LiveText FOTOGALERIE Caroline Garcia vs Mihaela Buzarnescu (dupa ora 17:05); Kristina Mladenovic vs Simona Halep 3-6, 1-6

Simona Halep a invins-o pe Kristina Mladenovic, scor 6-3, 6-1, si i-a adus primul punct Romaniei in confruntarea cu Franta din semifinalele FedCup. Simona a jucat excelent pe serviciul adversarei a avut mingi de break in fiecare game - 17 in total), a facut cinci break-uri si s-a impus dupa o ora si 40 de minute. Kiki a resimtit presiunea publicului romanii au dominat Kindarena), a tinut aproape de jucatoarea noastra pana la 3-3 in primul set, insa a facut 35 de erori nefortate fata de 19 ale Simonei). Ramane de vazut daca Mladenovic va fi folosita si in meciul de maine, aceasta fiind principala arma a francezilor la dublu. Confruntarea din Rouen va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Telekom Sport 3 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Meciul doi al semifinalei Fed Cup dintre Franta si Romania! Caroline Garcia - Mihaela Buzarnescu

La Rouen, in fata a 5. 000 de spectatori, Mihaela Buzarnescu si Caroline Garcia se intalnesc acum in meciul secund al semifinalei de Fed Cup dintre Romania si Franta.

LiveText FOTOGALERIE Caroline Garcia vs Mihaela Buzarnescu 4-3; Kristina Mladenovic vs Simona Halep 3-6, 1-6

Simona Halep a invins-o pe Kristina Mladenovic, scor 6-3, 6-1, si i-a adus primul punct Romaniei in confruntarea cu Franta din semifinalele FedCup. Simona a jucat excelent pe serviciul adversarei a avut mingi de break in fiecare game - 17 in total), a facut cinci break-uri si s-a impus dupa o ora si 40 de minute. Kiki a tinut aproape de jucatoarea noastra pana la 3-3 in primul set, insa a resimtit presiunea publicului romanii au dominat Kindarena) si a facut 35 de erori nefortate fata de 19 ale Simonei). Ramane de vazut daca Mladenovic va fi folosita si in meciul de maine, aceasta fiind principala arma a francezilor la dublu. in sala Kindarena Rouen) urmeaza partida dintre Caroline Garcia 21 WTA) si Mihaela Buzarnescu 30 WTA). Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum. Confruntarea din Rouen va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Telekom Sport 3 si LiveText pe HotNews. ro.

Mihaela Buzarnescu, dupa ce a fost invinsa de Caroline Garcia: Am dat tot ce am putut si am luptat pana la ultima minge

Mihaela Buzarnescu a declarat, sambata, dupa infrangerea din confruntarea in fata Carolinei Garcia, ca a luptat pana la ultima minge, dar adversara sa a fost solida pe toata durata partidei.

Asa am trait Fed Cup: Caroline Garcia - Mihaela Buzarnescu 6-3, 6-3

Mihaela Buzarnescu a intalnit-o pe Caroline Garcia in al doilea meci de simplu din semifinala Franta - Romania, partida care se joaca pe zgura la Rouen.

LIVE TEXT Meciul doi al semifinalei Fed Cup dintre Franta si Romania! Garcia ii ia primul set Mihaelei Buzarnescu

La Rouen, in fata a 5. 000 de spectatori, Mihaela Buzarnescu si Caroline Garcia se intalnesc acum in meciul secund al semifinalei de Fed Cup dintre Romania si Franta.

Comentariul LIVE TEXT al meciului doi din semifinala Fed Cup dintre Franta si Romania! Garcia - Buzarnescu 6-3, 6-3

Caroline Garcia trece lejer de MIhaela Buzarnescu si aduce punctul egalarii in semifinala dintre Franta si Romania, scor 1-1.

FOTOGALERIE Simona Halep (6-3, 6-1 vs Kristina Mladenovic) si Caroline Garcia (6-3, 6-3 vs Mihaela Buzarnescu) au adus cate un punct pentru cele doua echipe; Finalista va fi decisa duminica

Caroline Garcia a egalat pentru Franta in confruntarea cu Romania din semifinalele FedCup, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu, scor 6-3, 6-3. Mihaela a inceput slab partida, a avut o revenire de moment, insa o dubla greseala in momentul in care servea pentru 4-4 a facut-o sa isi piarda increderea si concentrarea. Setul secund a debutat mult mai echilibrat, insa Miki a mai facut un singur punct in ultimele trei game-uri. Meciul a durat o ora si 27 de minute. in prima partida, Simona Halep a castigat in fata Kristinei Mladenovic, scor 6-3, 6-1. Finalista competitiei va fi decisa duminica, in sala Kindarena din Rouen.

FedCup, semifinale: Kristina Mladenovic vs Simona Halep, primul meci al confruntarii de la Rouen; Mihaela Buzarnescu, a doua racheta a Romaniei

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor contand pentru disputa dintre Franta si Romania, din semifinalele FedCup 20-21 aprilie). Balul din Kindarena va fi deschis de confruntarea dintre Kristina Mladenovic si Simona Halep. Ziua de sambata va fi incheiata de disputa dintre Caroline Garcia si Mihaela Buzarnescu, aleasa a doua racheta a echipei tricolore. Partidele vor putea fi urmarite in direct pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

Victima sigura! Mihaela Buzarnescu invinsa de Caroline Garcia in al doilea meci de simplu

Franta si Romania termina prima zi a semifinalei din Fed Cup la egalitate, scor 1-1, dupa ce Caroline Garcia a adus punctul pentru gazde in confruntarea cu Mihaela Buzarnescu.

Cronica de la fata locului: Poveste cu final asteptat - Mihaela Buzarnescu, incordarea si victoria fara dubii a lui Caroline Garcia

Odata cu iesirea de pe teren a Simonei Halep, vraja pare sa fi disparut din Kindarena, nici macar galeria tricolora nereusind sa mai fie la acelasi nivel. Mihaela Buzarnescu a transmis incordare si teama de la primele schimburi, jucatoarea noastra parand coplesita de importanta partidei. Sportiva cu mare experienta, Caroline Garcia a profitat din plin de lacunele din exprimarea Mihaelei, iar victoria s-a conturat in doua seturi 6-3, 6-3). Dupa prima zi de intreceri, Franta si Romania se afla la egalitate, scor 1-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )