Libnet.ro
UNICEF

11:30

LOVITURA pentru SIMONA HALEP! I-a spus ADIO definitiv! Motivul ULUITOR pentru care a fost parasita

B1 B1,
LOVITURA pentru SIMONA HALEP! I-a spus ADIO definitiv! Motivul ULUITOR pentru care a fost parasita

Noi detalii despre plecarea antrenorului Andrei Pavel din stafful Simonei Halep au iesit la suprafata. Acesta spera sa devina antrenorul principal al numarului unu mondial. Sperantele sale au fost alimentate de ne. continuă pe B1

Avion privat pentru Simona Halep! Caroline Garcia a rabufnit: E bataie de joc

Daca Simona Halep a scapat de grijile legate de deplasarea in SUA, in schimb, adversara pe care a invins-o in sferturi la Rogers Cup, Caroline Garcia 5 WTA), a avut o reactie de neinteles pentru o sportiva care castiga milioane de dolari pe an.

VIDEO 18 titluri pentru Simona Halep! Cum arata trofeele cucerite de cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a triumfat si la Montreal, acolo unde a castigat al 18-lea trofeu din cariera ei de jucatoare profesionista.

VIDEO Lovitura de mare campioana! Cum a ridicat Simona Halep publicul in picioare in finala de la Montreal

Simona Halep a avut o evolutie entuziasmanta in finala turneului de la Montreal, acolo unde a trecut de Sloane Stephens.

Simona Halep a fost la un pas sa se retraga de la Rogers Cup: Dupa meciul cu Pavlyuchenkova, am vorbit cu Darren si i-am spus ca nu mai pot

Simona Halep a vorbit, intr-un interviu pentru WTA Insider, despre performanta sa de la Rogers Cup, acolo unde a cucerit duminica al 18-lea titlu din cariera. Liderul mondial a avut parte de o partida maraton la debutul de la Montreal, iar la cateva ore distanta a fost nevoita sa intre din nou pe teren pentru duelul din optimi, dupa ce programul meciurilor a fost dat peste cap de ploaie. Dupa ce am jucat trei ore si jumatate cu Pavlyuchenkova, am vorbit cu Darren si i-am spus ca nu mai pot. Am crezut ca ma voi retrage, a spus Halep.

Simona Halep, dupa triumful de la Montreal: Nu am cstigat 20 de Grand Slam-uri pentru a-mi pierde motivatia. nca sunt motivata sa fiu mai buna

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare motivata sa castige trofee, chiar daca si-a trecut in palmares un titlu de Grand Slam. Nu am castigat 20 de titluri de Grand Slam pentru a-mi pierde motivatia. Am castigat doar unul. inca sunt motivata sa fiu mai buna si sa castig in continuare, daca e posibil, a spus Halep.

SONDAJ Simona Halep: fara scandari politice la tenis. Cum priviti cererea ei?

Simona Halep a reactionat, duminica, dupa ce unii fani din tribunele terenului de la Monreal au scandat impotriva PSD, in timpul finalei Rogers Cup, pe care a castigat-o. Va rog sa respectati aceasta incapere, pentru ca e mult prea deosebita pentru astfel de lucruri, a spus ea la festivitatea de premiere. Ce crezi despre apelul Simonei Halep?Participa la sondajul HotNews. ro.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO. Meci infernal pentru Halep

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens 7-6 (6), 3-6, 6-4 / Halep, campioana la Montreal dupa o finala memorabila

Simona Halep 1 WTA) a castigat pentru a doua oara in cariera turneul Rogers Cup de la Montreal, dupa o partida extrem de echilibrata, cu multe rasturnari de situatie si poate una dintre cele mai frumoase din acest sezon. Liderul mondial a invins-o in trei seturi pe americanca Sloane Stephens 3 WTA), scor 7-6 6), 3-6, 6-4, dupa doua ore si 40 de minute de tensiune si tenis spectacol.

Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens (de la ora 20:30) / Reeditarea finalei de la Roland Garros n ultimul act de la Montreal

Dupa finala de la Roland Garros, Simona Halep va lupta cu americanca Sloane Stephens pentru un nou trofeu. Cele doua jucatoare se vor intalni in ultimul act al turneului Rogers Cup de la Montreal, unde Halep s-a mai impus si in anul 2016. Confruntarea se va disputa de la ora 20:30 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, ANUNT de ultim moment, dupa cucerirea Rogers Cup: Fanii au iNCREMENIT!

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare.

ştiri din Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )